Káprázatosan festett a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Celine Dion a Grammy-gálán

Celine Dion egy díjátadón lépett színpadra.

A rendkívül ritka, gyógyíthatatlan neurológiai betegségben szenvedő énekesnő egyre kevesebbszer tűnik fel a nyilvánosság előtt. Vasárnap este azonban nagy meglepetésre a Grammy-gálán jelent meg, ahol az év albumának járó díjat adta át.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban tartották meg 66. alkalommal a zenészek Oscarjának is becézett Grammy-gálát a Los Angeles-i Crypto.com Arénában. Az 55 éves sztárt vastapssal fogadták, amikor a díjátadó színpadára lépett, a háttérben pedig a The Power Of Love című slágere szólt.

Céline Dion csodálatosan festett

Egy fehér Valentino estélyit viselt mustársárga színű kabáttal.

Celine dion barna ruhában mosolyog

Celine Dion káprázatosan nézett ki

„Amikor azt mondom, hogy örülök, hogy itt lehetek, azt tényleg a szívemből mondom. Azok, akik elég áldottak ahhoz, hogy itt legyenek a Grammy-díjátadón, soha nem vehetik magától értetődőnek azt a hatalmas szeretetet és örömet, amelyet a zene okoz a mi, illetve az emberek életében szerte a világon.

Nagy öröm számomra, hogy átadhatok egy olyan Grammy-díjat, amelyet két legenda, Diana Ross és Sting adott át nekem 27 évvel ezelőtt”

– mondta el.

Az idei nyertes Taylor Swift lett a Midnights című lemezével.

Ahogy korábban írtuk, Celine Dion lemondta a 2023-as és a 2024-es koncertjeit ritka betegsége, a Stiff–Person-szindróma miatt. Ez súlyos és tartós izomgörcsöket okoz a művésznél, így meggátolja a színpadra lépésben.

@whatstrending Celine Dion made a breathtaking speech at the #Grammys ♬ original sound – WhatsTrending

(whatstrending / TikTok)

Valódi Hírek