Mit művel Győzike? Kiderült, Novák Katalinnal és Szijjártóval is együtt dolgozik (+videó)

Kabaré.

Mint írtuk, Gáspár Győzőt egy nógrádi falu nemrég felkérte, hogy induljon polgármesternek. A híresség azt is elárulta, hogy szerencséje van, mert

a jelek szerint nem lesz ellenfele a választáson,

a település vezetését pedig ingyen fogja végezni.

A showman szerdán a Naphire.hu YouTube oldalán beszélt a polgármesteri indulásáról. Mint mondta, 1000 százalék, hogy ő lesz a rejtélyes település polgármestere, ahol már készülnek a farsangi mulatságra, a plébánossal „barik” lettek, a jegyző is szereti őt.

Győzike meglátása szerint nagyon jó polgármester válik majd belőle, már most van a falukasszában 11 millió forintjuk – pedig még meg sem választották. Arról is szót ejtett, hogy szeretne Fidesz-támogatással indulni, de ez még kérdéses.

Hozzátette, neki a választásokig komoly munkája van,

segíti például Novák Katalint, illetve Szijjártó Pétert is.

Az interjúban arról is beszélt, hogy 50. születésnapját egy kastélyban ünnepelte, a vendégek névsorától pedig egyesek biztos hátast dobnának.

Gáspár Győző annyit elárult, hogy ellenzéki politikusok nem vettek részt az ünnepségen, ám fideszesek akadtak a meghívottak között. Ennek apropóján az 51. születésnapjára meg is hívta a Mi Hazánk politikusát, Dúró Dórát, aki mellesleg nemrég élesen bírálta Novák Katalint, amiért levélben felköszöntötte a Romantic frontemberét.

Dúró mellesleg már reagált is a meghívásra az Ultrahang Plusz csatornának adott friss interjújában. Közölte: nincs teendője ezzel a meghívással, amely inkább politikai akció, mintsem őszinte, személyes gesztus.

Kapcsolódó cikk:

Hirtelen ismét felbukkant Győzike, és megmutatta, mit kapott ajándékba a Fidesz alelnökétől (+fotók)

Valódi Hírek