Erre várt a fél ország! Győzike bejelentette polgármesteri indulását Nógrádban

Felkérték.

A Naphíre YouTube-csatornájának vendége volt a minap Gáspár Győző. A showman többek között a Mészáros Lőrinchez, Kubatov Gáborhoz és a Fradihoz fűződő kapcsolatáról is beszélt Cs. Király Tamás műsorvezetőnek.

Mint mondta, jó szórakozásnak gondolja, hogy a családjával focimeccsekre jár – pedig a zenészt korábban nem lehetett látni a mérkőzéseken. Győzike erre egyszerűen úgy reagált:

„az ember olyan, mint egy jó gyümölcs, későn érik.”

Megjegyezte, hogy támadásokat is kapnak emiatt, de ugyanúgy ki fog járni a meccsekre még az életveszélyes fenyegetések mellett is. Emellett Kubatov Gábor, a Fradi igazgatója is felvállalta a showmant, többször posztoltak már közös képet.

Győzike megosztotta, a foci iránti rajongása nem a Fidesznek szól, bár hozzátette, hogy Mészáros Lőrincet szimpatikusnak találja. Meglátása szerint

a felcsúti milliárdos „tud valamit„,

különben nem tartana ott, ahol épp most, sőt ez vonatkozik Várkonyi Andreára, a feleségére is.

„Én nagyon szeretem az egész családot”

– vallotta be a zenész, aki arról is szót ejtett, hogy indul-e jövőre képviselőnek, vagy akár polgármesternek. Sejtelmes választ adott az interjúban, mint mondta: egy falu nemrég megkereste őt azzal, hogy alkossanak valami maradandót.

„Leültünk, elkezdtünk beszélgetni és azt vettem észre, hogy eltelt egy óra, két óra, három óra és

meggyőztek, hogy induljak polgármesternek”

– árulta el a híresség, aki korábban már próbálkozott egy polgármesteri választáson – kevés sikerrel.

Hozzáfűzte a témához, hogy szerencséje van, mert a jelek szerint nem lesz ellenfele. Továbbá elmondta, a munkáját ingyen fogja végezni a titokzatos Nógrád vármegyei településen.

(Naphíre/YouTube)

Valódi Hírek