Mi történt? Üvöltözve balhézott Alekosz, megbénította a járatot, leszállították a buszról (+fotó)

Ellepte a köd az elméjét.

Nagyon úgy fest, hogy Alekosz teljesen elvesztette önuralmát, és hadat üzent a buszsofőröknek a Facebookon. A Blikk egyik olvasója arra hívta fel a figyelmet, hogy a celeb egy járaton 500 euróssal akart fizetni, viszont a sofőr nem tudott neki visszaadni, ezért le kellett szállnia.

Emlékeztettek, a sztárnak nem ez volt az első bizarr akciója. A VV-villa egykori lakója már összetűzésbe keveredett a motorosokkal és a horgászokkal is, de itt nem állt meg. A motorosok 2022 októberében tüntetést szerveztek a celeb érdi háza elé, horgászok egy csoportja pedig 2023 januárjában döglött haldarabokat dobált be a kertjébe, ezekkel pedig a VV-ből hazavitt nyereményautóját is eltalálták.

Úgy tűnik, Alekosz most újabb balhéra készül, ám ezúttal a buszsofőrök húzták ki nála a gyufát. Az újabb botrányról a médiaszemélyiség közösségi oldalán számolt be.

„Most hallom, hogy sztrájkra készül a volán!! Kirúgni mind! Azonnal! Hát mit képzelnek ezek!

A pénz az kéne, mi? De a munka, az büdös..!!

Inkább aztat találd ki, hogy húszezresből tudjál visszaadni reggel! Nehogy már én legyek a hibás!

Minden áldott reggel ott egrecíroztatja az utasokat meg ugrasztja őket egymásnak a volán, csakmert nincs váltópénze. Legyen!! Az a dolga! A 20.000. nem pénz? Akár még euróval is fizethetnék, ha akarnék. Köteles elfogadni. Jogom van hozzá.

Holnap reggel 08.00-kor az érdi buszpályaudvaron fölszállok a budapesti buszra

és legnagyobb című euróval, azaz 500 euróssal fogok fizetni!!

Jogom van hozzá! Ha nem fogadja el, kiverem a balhét. Hát mit képzelnek ezek! Pofátlan simlis mind.

A garázsmenetekben bezzeg viszik a nőket és nem haza. Megáll a fordulóban – ott teszi magáévá azt. A nőt, aki előtte egész nap ott ácsingózott a fülke előtt, veszélyeztetve azzal minden más, rendes utast. Ilyenek ezek. És még ezek sztrájkolnak

Holnap • 08.00 • Érd – Buszpályaudvar
Nagy Alekosz – az 500 eurós utas”

– posztolta a celeb.

A lap olvasója készített is egy fotót Alekoszról, amint éppen egy buszra vár, miután a másikról lezavarták.

(Nagy Alekosz/Facebook)

Valódi Hírek