Kiszivárgott Orbán bukott miniszterének titkos beszéde: Varga Judit háborút hirdetett Európa ellen

Egészen megdöbbentő kijelentések hangzottak el.

„Jók az esélyeink!

Európa jövője már mi vagyunk!”

– hangoztatta zárt körben, a Parlamenti Szalonban Varga Judit, egy „Soros-intézethez” köthető európai felmérésre is hivatkozva.

Az atv.hu beszámolója szerint Varga Judit óvott az európai kampány „elnémetesítésétől”, az „ideológiai őrületről” pedig azt mondta: nem szabad hagyni, hogy „egyetlen ország belpolitikai zűrzavarának túszává váljon” az EP-választás. Varga állította, az „EU is kifordult önmagából”,

„az uniós intézmények a tagállamok zsarolóivá, ellenségeivé váltak”.

Varga Judit a zárt ajtók mögött megtartott „programadó” beszédében kijelentette, nem ambicionálja a biztosi posztot, ő inkább a „brüsszeli harcos” szerepre készül.

„Minél több helyen mondjuk el, hogy mi emberek Koppenhágától Nápolyig, Miskolctól Rotterdamig ugyanazt akarjuk. Nyugodt, emberhez méltó, önazonos életet, amit nem akarnak kívülről megváltoztatni

mindenféle ideológiai divathóbort vagy birodalmi törekvés miatt”

– jelölte meg „programjának” legfontosabb elemét a bukott igazságügyi miniszter.

Elárulta azt is, feltett szándéka, hogy EP-kampánya során francia nyugdíjas klubokban is látogatást tegyen.

Szónoklata során többször is idézte az „Élj meg érdekes időket!” mondást, úgy: ez elsőre jókívánságnak tűnhet, de valójában „éppen az ellenkezőjét jelenti”.

„Azt az indulatot írja le, amit az ember akkor érez, amikor már nem tudja a megszokott, nyugodt módon tovább folytatni az életét, mert a világ visszavonhatatlanul megváltozik körülötte”

– merengett Varga Judit, hozzátéve, a világ történései „arra kényszerítenek bennünket”, hogy kizökkenjünk a megszokott életünkből, és olyan dolgokkal foglalkozzunk, amiket előtte elképzelhetetlennek tartottunk.

„Néhány évvel ezelőtt én is így lettem a Schuman téren

babakocsit tologató háromgyerekes édesanyából brüsszeli harcos”

– jelentette ki.

„Mert úgy érezzük, hogy a világ kifordult a sarkaiból, és nekünk – Önöknek és másoknak is –

cselekednünk kell, hogy helyrebillentsük azt.

Ugyanezt érzik a német gazdák, a francia rendőrök, a holland kereskedők és a belga nyugdíjasok is”

– vázolta a világ megmentésére vonatkozó terveit a bukott miniszter.

Varga Judit drámai hangvételt ütött meg a teremben.

„Németország sem az az ország már, amit egykor megismertünk: politikailag instabil, gazdasága zuhanórepülésben, kormányzata cselekvőképtelen és támogatottsága történelmi mélységekben,

társadalma káoszban forrong,

külpolitikája értékalapú, azaz ideológia-vezérelt, a közgondolkodást az indulatok és az érzelmek uralják, a józan, tisztességes állampolgárait, a csendes többséget pedig a liberális média- és véleményhegemónia némítja el vagy kényszeríti jóemberkedő igazodásra, magával rángatva már a sport és a kultúra világának kiemelkedő szereplőit is”

– mondta rémülten.

„Ezen eltorzult német belpolitikai tér azonban jól bevált régi szokásai szerint

terjeszkedni kíván.

Egyértelmű törekvése a balliberális fősodornak ugyanis, hogy elnémetesítse az európai kampányt és mindenkit szélsőségesnek bélyegezzen, aki a józanságot képviseli. Ebből az ideológiai őrületből ki kell lépnünk és nem szabad hagyni, hogy a kontinens jövőjéről való közös európai döntés egyetlen ország belpolitikai zűrzavarának túszává váljon”

– hangoztatta.

Vélekedése szerint ugyanis ezen „bélyegek”

„pusztítótűzként” képesek letarolni a racionálisan gondolkodó, józan választókat.

„Ha nem tetszik a gyermekeket célzó LMBTQ propaganda, homofób vagy. Ha meg akarod állítani az illegális bevándorlást és az elutasított menedékkérőket haza akarod küldeni, mert eleged van a terrorfenyegetettségből vagy a beilleszkedni nem akarók miatti mindennapos iskolai problémákból, akkor minimum idegengyűlölő, ha nem fasiszta vagy”

– ecsetelte a magyar gazdaság alapjait az ázsiai vendégmunkásokra építő magyar kormány tagja.

Úgy értesült, az Európát jelenleg uraló balliberális többség „a brüsszeli bürokratákkal” az élen, más európai országok társadalmaiban és közéletében is „szörnyű károkat okozott már”. Ám – folytatta – a világ korszakhatárhoz ért. Szerinte mindenki látja, hogy geopolitikai, gazdasági és civilizációs különbségek feszülnek egymásnak. A liberális hegemónia történetének legnagyobb válságát éli át –

„szélsőségessé és fundamentalistává fajult”

– üvöltötte Varga Judit, aki a beszédében többször is azt ismételgette:

„a világon élő emberek többsége közben csak szeretne normálisan, nyugodtan és emberhez méltóan élni. Elegük van abból, amit eddig rájuk kényszerített a liberális véleményhegemónia, az úgynevezett, »nemlétező« nemzetközi közvélemény.”

Varga Judit azt mondta: a jobboldali, konzervatív választóknak és politikusoknak nincs más dolguk, minthogy a következő hónapokban elmondják, „van olyan politikai erő még Európában, aminek van akkora társadalmi támogatottsággal, hogy meg tudja védeni az ott élők saját kultúráját és társadalmát mindazzal szemben, amit kívülről rájuk akarnak kényszeríteni”.

„A mi erőnk Európa igazi értéke. A mi erőnk Európa védőbástyája. A mi erőnk Európa utolsó reménye”

– ordítozott Varga Judit a Parlamenti Szalonban.

Úgy fogalmazott:

„a kontinens dühös és forrong. Az idő és a tér adott, hogy a magyar modell megértő fülekre találjon.”

Ezek után Varga Judit pontokba is szedte, miért is „fordult ki önmagából” az EU. Azt mondta:

  • évek óta nincs olyan kihívás, amelyre az EU „megfelelő, hozzáértő választ adott volna”.
  • sorra bukja el a mérkőzéseket „a történelemmel szemben, aminek az európai emberek a legnagyobb vesztesei”.
  • a családok támogatása és megerősítése helyett „a harmadik világ problémáit importálja az unió határain belülre”.
  • a demokráciát jogállamiságinak nevezett képmutatásra cserélte, a párbeszédet pedig fenyegetőzésre, pénzügyi forrásokkal való zsarolásra és boszorkányüldözésekre – mondta.

„Minket itt, Magyarországon azonban sosem a jólét és gazdagság levesében melegítettek.

Minket mindig fenyegettek”

– mondta.

„Most meg azzal fenyegetnek, hogy elveszik a pénzünket, megvonják a szavazati jogunkat, vagy éppen kizárnak minket mindenből, például a közös piac adta lehetőségekből, ha nem követjük azt, amit ők igazságosnak és jónak tartanak”

– hisztériázott.

„Az én 9 évem is arról szólt Brüsszelben, hogy minden szabályt, eljárást és lépést megtanuljak ahhoz, hogy ne lehessen a mi szempontjainkat nagyobb érdekek megvalósulásáért csak úgy lesöpörni az asztalról”

– mondta.

„Ezeket a támadásokat évek óta folyamatosan és sikeresen visszaverjük. A magyargyűlöletre politikai karriert építőkből pedig politikai percemberek lesznek és holnapra mindenki elfelejti őket”

– hangoztatta.

„Mostantól európai alternatíva vagyunk.

A nemzeti érdekérvényesítés fáklyája.

Ami utat mutat azoknak, akik egy sikeres, működő, erős és európai utat keresnek a liberális kiúttalanság sötétségében. Mostantól ehhez méltóan kell viselkednünk itthon és Brüsszelben egyaránt”

– figyelmeztette vészjósló beszédében közönségét Varga Judit.

„Jók az esélyeink! Nincs más dolgunk, mint bátornak és szókimondónak lenni. Mert a többség már mi vagyunk! Európa jövője már mi vagyunk!”

– jelentette ki végezetül Varga Judit, aki szónoklatát azzal zára:

„Menjünk együtt! Építsünk egy új Európát!”

Valódi Hírek