Mi történik Várkonyi Andival? Mészáros új magánorvosi központja miatt akár a tévézést is otthagyhatja

Kihasználja a doktori végzettségét.

Új év, új lehetőségek: Mészáros Lőrinc egy elit budai fogászati centrummal lepte meg magát és feleségét.

Megírtuk, az Orbán-kormány az egészségügy leépítésével párhuzamosan a magánegészségügy felé tereli az embereket. Szakértők már 5 éve is figyelmeztettek a problémára.

A GKI Gazdaságkutató Zrt. Az egészségügy helyzete Magyarországon címmel készített kutatást, amelyet 2019-ben hoztak nyilvánosságra.

Az anyagból kiderült, hogy az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésben egyre több az akadály, ráadásul az állam nem is akar ezen javítani.

Azt is megállapítják,

tudatosan a magánegészségügyi rendszer felé terelik a betegeket,

azoknak a szolgáltatásoknak az igénybevételét viszont csak a társadalom egy szűk rétege engedheti meg magának.

Mészáros Lőrinc, a nemzet gázszerelője biztosan megérezte az üzleti lehetőséget, hiszen 2020-ban szállt be a mozgásszervi sérülések megelőzésével és gyógyításával foglalkozó szombathelyi Fájdalom Ambulancia Kft.-be. Fájdalom Ambulancia magánklinika Budapesten, Miskolcon, Győrben és Szombathelyen is működik.

Szombathelyen, ahol, mint írtuk, a leghosszabb ideig,

6 év 9 hónapig kell várni egy térdprotézisműtétre.

Tavaly novemberben pedig a cégbíróságon is bejegyezték a VM Medical Zrt.-t, majd idén januárban a VM Medical Property Invest Zrt.-t, amelynek két vezető tisztségviselője van: Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea.

Az idei év újabb sikert tartogatott Orbán Viktor barátjának és feleségének: a felcsúti milliárdos cégbirodalma exkluzív budai fogászati központtal bővült, megszerezték a FullDent Kft.-t is.

A XII. kerületben található fogászati centrum az egyik legsikeresebb a maga területén:

a 2009-ben alapított FullDent 2022-ben 396,5 millió forintos forgalommal zárt.

Ráadásul Várkonyi Andrea sem unatkozik otthon: a Szegedi Tudományegyetemen orvosként végzett feleség most az ország legsikeresebb házaspárjának magánegészségügyi vállalkozásait vezetheti.

(via mfor.hu/rtl.hu)

Valódi Hírek