Nincs vége a felmondási hullámnak: Otthagyta a Telexet egy újabb alapember

Mi folyik itt?

Tavaly április-május környékén söpört végig egy felmondási hullám a telex.hu nevű portálnál, akkor rövid időn belül otthagyta a lapot Munk Veronika főszerkesztő, Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes, Rovó Attila főszerkesztő-helyettes, valamint Haász János szerkesztő.

Most Dull Szabolcs korábbi főszerkesztő, a lap alapembere jelentette be a felmondását.

Dull Szabolcs

Dull pénteki Facebook-posztjában meglehetősen finomkodva fogalmaz, így nem bontja ki a közte és a lapvezetés között húzódó konfliktus valódi méretét és természetét, annyit azonban leír, hogy

„A cégvezetés és a lapvezetés tavaly nyári átrendezése után azt reméltem, ki tudunk alakítani egy olyan új működést, amelyben mindenki megtalálja a helyét, és amelyben mindenki a tudása legjavát hozzáteheti a Telex fejlődéséhez. Fé lév után be kellett látnom, hogy nem sikerült maradéktalanul.

Be kellett látnom mostanra, hogy bár a Telex csodálatos történet, ezt a Telexet már egyre kevésbé éreztem magaménak, és olyan történetnek, amelynek részese lehetek. Ezért hosszú, nehéz vívódás után a legnehezebb döntést hoztam meg: távozom a Telextől.”

Dull azt is leírja, hogy nem volt B-terve az életére, ezért a következő időszak számára az újratervezésről fog szólni.

Dull Szabolcs tulajdonosi részvényeit a Telex visszaveszi.

Korábban Varga Attila „Sixx” pakolt ki arról, hogy nem tisztességes eljárást folytattak a Telex alapítói, erről itt írtunk bővebben:

Nem tisztességes eljárást folytattak a Telex alapítói — Kipakolt a régi indexes Varga Attila

.

Kapcsolódó cikkünk:

Szívszorító videó: Megszólt Iványi Gábor a Telex gusztustalan támadása után

.

Valódi Hírek