Nem tisztességes eljárást folytattak a Telex alapítói — Kipakolt a régi indexes Varga Attila

Szemétségnek tartja, ahogy sokakkal elbántak.

Az Instyle Men magazin készített interjút a sixx néven is ismert Varga Attilával, aki 15 éven át volt a régi Index egyik meghatározó tagja, majd egyszerre lépett le a tömeges távozókkal 2020 nyarán.

Varga azonban nem kívánt csatlakozni a létrejövő Telexhez, erről most elmondta: már korábban elindult egy zárt körben a szervezkedés, hogyan lehetne folytatni.

” Telefonon és személyesen is beszéltünk az illetékesekkel, akik szerették volna, ha velük tartok, de miután nemet mondtam, megkértek, hogy a többieknek ne szóljak egy szót sem.

Ez volt az a pont, ami ahhoz kellett, hogy tudjam, rossz döntés lenne a Telexhez mennem.”

– árulta el Varga.

Varga Attila sixx

Az újságíró elmondta azt is: kilencven ember állt fel a szerkesztőségből, akiknek egy részét nem vitték magukkal, és pár ilyen kollégája elmondásából azt vette ki, hogy még csak nem is szóltak nekik időben, hogy gondolják át a dolgokat.

„Értem, hogy kellemetlen valakinek a szemébe mondani, hogy >>kevés vagy, barátom<<, de ez lett volna a tisztességes lépés.

Ennél sokkal nagyobb szemétség semmit sem mondani neki, hagyni, hogy mástól tudja meg, vagy küldeni neki egy SMS-t, hogy >>bocs, de ez most nem fog összejönni<<.

Ilyet az ember, különösen, ha tizenöt évig együtt dolgozott veled, nem csinál.”

– adott hangot felháborodásának Varga.

 

Valódi Hírek