Videóval: A magyarországi „mekizésről” áradozott két hollywoodi filmcsillag

A külföldi látogatók előszeretettel próbálják ki a hazai éttermeket.

Nem egyedi eset, hogy a Magyarországra látogató külföldiekben maradandó emléket hagy a hazai konyha ízvilága, rendszeresen dicsérik specialitásainkat, mint például a halászlét, gulyást, legfinomabb süteményeinket, amelyek a nagymamáink kincsként őrzött receptjei alapján készülnek.

Emma Stone és Mark Ruffalo filmcsillagok Magyarországon is forgattak már, egy TikTok-videóban pedig elárulták, hogy a hazai McDonald’s éttermek rendszeres vendégei voltak.

Ruffalo kihangsúlyozta, hogy aki Magyarországra érkezik, mindenképpen „mekizzen” egyet, mert „nagyon jó”.

@lad Strongly agree ✅🍟 #emmastone #markruffalo #mcdonalds #celebrity #film #poorthings #movieclips ♬ original sound – LADbible TV

Decemberben Angelina Jolie váratlan felbukkanásáról írtunk, a színésznő a fővárosi Dang Muoi vietnámi étterembe látogatott el. A dolgozóknak leesett az álluk, amikor a szupersztár betoppant az ajtón egyik fiával.

Johnny Depp tavasszal lepte meg a budapesti Arquitecto Pipit nevű spanyol étterem dolgozóit, és bár a Karib-tenger kalózainak sztárja nem fogyasztott semmit, örömmel fotózkodott a vendéglő munkatársaival.

A jelek szerint a hazai éttermek igazán vonzóak a szupersztárok és a turisták számára, és bár sok vendéglő kísérletezik azzal, hogy más kultúrák ízvilágát csempéssze a kínálatába, a magyar konyha kétség kívül lepipálhatatlan.

(lad/TikTok/Nyugati Fény)

Valódi Hírek