Tragédia Budapesten: Öngyilkosságot követett el egy fiatal lány

Sokkot kaptak a látványtól a szemtanúk.

Megdöbbentő tragédia rázta meg vasárnap Kispestet. A Bors információi szerint mentősök és rendőrök vonultak ki nagy erőkkel a Kisfaludy utcához, mert egy fiatal lány öngyilkos lett.

Több helyi lakos is arról számolt be, hogy éppen akkor értek haza, amikor a fiatal lány életéért küzdöttek. Elmondták, legalább 40 percig próbálták újraéleszteni a 26 év körüli lányt, de már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen meghalt. A szomszédok sokkos állapotba kerültek a látványtól.

„Én úgy tudom, hogy a 7. emeleten laktak, onnan az egyik ablakból ugrott ki a fiatal kislány”

– mondta megrendülten egy asszony.

„Éppen a közeli bevásárlóközpontban voltam vásárolni, onnan tartottam haza, amikor láttam egy rendőrt a ház előtt állni a járdán, majd nem messze tőle egy testet. Azonnal rosszul lettem, elfogott a szédülés és a hányinger. A szívem szakadt meg, mikor közelebb értem és láttam, hogy egy fiatal lány fekszik ott mozdulatlanul…”

– részletezte, hozzátéve, évekkel korábban a férjét látta meghalni az utcán, „most pedig ez a lány”.

„Egyszerűen nem bírom feldolgozni ezeket”

– mondta könnyes szemekkel az asszony.

A portálnak egy másik szomszéd is beszámolt a történtekről, ő a lakása ablakából nézte végig, amint próbálják megmenteni a fiatal lány életét.

„Én az ötödiken lakom, onnan láttam a mentősöket és a rendőröket”

– mondta.

„A betonon feküdt, sokan állták körbe szegény lányt. Láttam, hogy megpróbálják újraéleszteni. 40 percig próbálkoztak, hogy visszahozzák, de már nem tudtak segíteni rajta. Nem néztem sokáig, mert én nem bírom ezt a látványt… Az esetről pedig csak annyit tudok, hogy a hetediken laktak, de azt, hogy mi miatt tette ezt, azt sajnos nem. Borzasztóan sajnálom a szüleit…”

– tette hozzá.

Valódi Hírek