Végleg elborult Nagy Feró agya: Elszabadulhat a pokol a péntek délutáni vallomása után

Tudja fokozni az őrületet.

A magyar történelem négy legnagyobb (sic!) alakja közé tartozik Orbán Viktor, Szijjártó Péternél jobb külügyminisztere pedig soha nem volt még hazánknak – ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal örvendeztette meg a Mandiner nevű Fidesz-közeli portál zömében Orbán-rajongó olvasóit. Természetesen a kritikák sem maradtak ki az interjúban, abban ugyanis leszögezte: egy napig kellene a sarokban zokognia ahhoz, hogy szemléltesse, mit gondol Gyurcsány Ferencről.

A fenti gondolatok akár szórakoztatónak is tekinthetők, azonban amit ezután mondott, arra végképp nincsenek szavak. A nemzet csótánya arra a kérdésre reagálva, mit gondol Vlagyimir Putyinról, ugyan először még visszakérdezett, merjen-e jót mondani róla, a megerősítő válasz után úgy felelt:

„Bátran felvállalja az orosz érdekeket, ráadásul jó fej, mert kiváló áron adja nekünk a gázt.”

Jól értjük: az orosz–ukrán háború kirobbantója, az ukrajnai népirtás vezénylője „jó fej”. Ráadásul az olcsó gázzal kapcsolatos állítások is többszörösen megdőltek; dokumentumok bizonyítják, hogy sokszoros áron kapjuk az energiahordozót Oroszországtól.

Ha még nem lenne elég, a továbbiakban azt is állította: a 81 éves Joe Biden olyan öreg, hogy már azt is elfelejtette, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke; a nála mindössze 4 évvel fiatalabb Donald Trump azonban szerinte biztosan visszatér az elnöki székbe – ha azonban mégsem, akkor „nekünk végünk„.

A villáminterjúban a nyugdíjas rocker azt is tisztázta, „mitől félti a legjobban Magyarországot„.

A liberális-kommunista hatalomátvételtől”

– bármit is jelentsen ez.

Úgy tűnik, Nagy Feró rövidesen átveheti a Fidesz-tagságot igazoló könyvecskét.

Jól illene a Győzike által fémjelzett, magas szellemi színvonalat képviselő pártos értelmiségbe.

Valódi Hírek