Valami készül? Hatalmas, tartós árcsökkentést jelentett be Magyarországon a népszerű üzletlánc

Egyes termékek árát tartósan csökkentik.

Tartósan csökkenti a vegán élelmiszerek árát a Lidl: az árváltozás a sajátmárkás termékeiket érinti – a Vermondót –, az intézkedéssel pedig szeretnének egyszerűsíteni a növényi alapú termékek elérhetőségén – részletezte a minap a penzcentrum.hu.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője közölte:

„A tudatos és fenntartható fogyasztás akkor válhat széles körben elterjedtté, ha az azt támogató étrend mindenki számára megfizethető és könnyebben hozzáférhető lesz. Eddig a vegán alternatív termékek jellemzően drágábbak voltak az élelmiszer-kiskereskedelemben, mint a hasonló állati eredetű termékek.

A Lidl ezen szeretne változtatni, ezért úttörő lépésként megkezdtük az árak egységesítését. Mostantól a csökkentett árú kínálatunkban megtalálható többek között pizza, toastsonka, szendvicsfeltét, bio zabital, bio zabtejszín, vegangurt, és a pikáns vegán rudacska, a vegán burger, valamint a vegán lasagne is.

Bízunk benne, hogy ezáltal egyre többen döntenek a fenntartható alternatívák és így a fenntartható táplálkozás mellett”.

A Lidl saját vegán márkája 2020 óta található meg az üzletek polcain. A cég azt tapasztalta, hogy egyre nagyobb a kereslet a vegán termékek iránt Magyarországon is, így ennek alapján alakítják a kínálatukat.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek