Kimaxolták az urizálást: Fotókon a hideg elől a trópusokra menekülő Rogán Antal és felesége

Köszönik, jól vannak.

Szingapúr híres turistalátványosságnál, a Flower Dome-nál fotózták le a magát „parasztgyereknek” nevező propagandaminisztert, aki ugyan nem „urizál”, de valamilyen különös módon mégis vonzódik a luxushoz (lásd: helikopter, luxusnyaralások).

Rogán Antalról és felesége, Obrusánszki Barbaráról ugyan kapkodva készültek a lesifotók, mégis jól látszódnak azokon. A képeket Hadházy Ákos mutatta meg a nyilvánosságnak.

Rogánék úgy tűnik nem bírják a farkasordító hideget. Az előrejelzések szerint a napokban akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Benne lehet a pakliban, hogy a miniszter és kedvese ezért döntöttek úgy, hogy inkább a trópusokon élvezik a napsugarakat.

A Nyugati Fény megnézte az esky.hu-n, hogy mennyibe kerül egy főre a repülőjegy Budapestről Szingapúrba.

Január 10-re írtuk az indulás napját, a visszautat egy héttel később, január 17-én. A legolcsóbb jegy 227 ezer forintba, míg 367 ezer forintba kerül (különböző légitársaságok). Tehát átlagosan 300 ezer forintba kerül az oda-visszaút egy személynek. Ebben még az ülések ára nincs benne. És korántsem biztos, hogy turistaosztályon utaztak. Rogánt ismerve, elképzelhető, hogy magángéppel tették meg az utat.

Hadházy szerint nincs azzal semmi baj, ha nyaralni megy egy politikus, de Rogánnál kicsit más a helyzet. A politikust idézzük:

„Valójában nem lenne azzal semmi baj, hogy egy politikus nyaral, ha biztosan tudnánk, hogy a bejelentett, adózott jövedelméből teszi, illetve ha nem arra építi fel közben a karrierjét, hogy mások vélt vagy valós gazdagságával hergeli az erre hajlamos embereket.

Utóbbi rögtön nem igaz Rogánra, hiszen ő volt a Fidesz kampányfőnöke azokban a – ma már szinte feledésbe merült – időkben, amikor az akkor ellenzékben lévő párt a „luxusbaloldal” elleni hangulatkeltéssel próbálkozott.

Ellenzékben persze még el lehet nézni a dolgot, csakhogy 2010 óta ők vannak kormányon, viszont a hergeléssel azóta sem álltak le, sőt, mostanában kapcsolnak csak magasabb fokozatra – és ki más irányítaná mindezt, ha nem a propagandaminiszter.

Adófizetői milliárdokból dúsgazdaggá téve szomszédot és havert.

Na és persze ott vannak a piszkos anyagiak. Merthogy valójában nem az az érdekes, hogy mit keres Tóni és Barbi Szingapúrban, hanem az, hogy mit keresett a korrupt fővégrehajtó, Schadl György embere Tóninál, Barbinál és Ádámnál (Rogán feleségét véletlenül Barbarának, a kabinetfőnökét Ádámnak hívják), és milyen 35 éves, nagy üzletről beszéltek”.

A képeket alább a bejegyzésre kattintva nézheted meg:

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek