Hihetetlenül rosszul indult az éve Vajna Tímeának; csúnya sérülést szedett össze a híresség

Reméljük, gyorsan kiheveri.

Beszámoltunk arról, hogy Vajna Tímea tavaly karácsonykor újra férjhez ment. Andy Vajna özvegye egy magyar milliárdosnak, Ráthonyi Zoltánnak mondta ki a boldogító igent Los Angelesben. Később egy tengerparti sétáról osztott meg fotót a követőivel.

A 2023-as évre nem lehetett panasza a celebnek, hiszen Vajna Timi a Forbes listája szerint tavaly bekerült az 50 leggazdagabb magyar közé is, ahol ő az első 40 év alatti nő.

2024 azonban, úgy tűnik, már nem indult ennyire szerencsésen: friss házaspár Aspenbe, egy síparadicsomba utazott el – ahol Timi még Andy Vajna feleségeként is többször mutatkozott –, de azt nem tudni, hogy nászúton vannak-e, vagy csak egy kis kikapcsolódásra volt szükségük.

Az újdonsült feleség egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben, összebújós fotóval mutatta meg követőinek, hogy elutaztak, pénteken pedig szintén ilyen módon számolt be arról, hogy csúnyán beütötte a karját. A részleteket egyelőre nem közölte a híresség, de az is előfordulhat, hogy a sípályán érte kisebb baleset.

(Vajna Tímea/Instagram/Nyugati Fény)

Valódi Hírek