Elképesztő: Vajna Timi másodszor is férjhez ment

Kiderült, ki az új férj.

Vajna Tímea Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy milliárdos vállalkozó elrabolta szívét.

„Mr es Mrs R. 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron-injekció miatt volt olyan nagy).

Ő volt a negyedik angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez.

Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást”

– írta posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Palacsik Rathonyi (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Férje, Ráthonyi Zoltán milliárdos debreceni üzletember, az egyik legnagyobb magyar kiskereskedelmi lánc, a Reál tulajdonosa. Vajna Timivel 2021 augusztusában jegyezték el egymást, ám a viszony üzleti színezetet is kapott, amikor a fiatalember családjának Alaszka 2000 Kft. nevű cége beszállt a Kempinsky Hotel oldalában működő Nobu luxusétterembe.

Azt is megírtuk, hogy 2021 nyarán Sarka Katával közösen szállt be az ingatlanbizniszbe. Az ifjú párnak, akik Los Angelesben mondták ki a boldogító igent, ezek után biztosan nem kell az anyagiak miatt aggódni.

Ráadásul Vajna Timi a Forbes listája szerint idén bekerült az 50 leggazdagabb magyar közé is, ahol ő az első 40 év alatti nő.

(24.hu / Nyugati Fény)

Valódi Hírek