Videóval: Molnár Anikó azt állítja, sírva könyörgött neki Bochkor Gábor, aki még a kezét is megkérte

Nem volt túl tapintatos Anikó.

Meghökkentő állításokkal rukkolt elő Molnár Anikó, aki azzal sokkolta a nyilvánosságot, hogy húsz évvel ezelőtt egy párt alkotott Bochkor Gáborral, a rádiós viszont megpróbálta eltitkolni viszonyukat a közvélemény elől. Ettől Anikó nagyon bántva érezte magát, de később már Bochkor is megbánta, hogy elengedte őt.

Az egykori Nagy Ő most felfedte azt is, hogy a rádiós

megalázkodva, sírva könyörgött neki,

miután elvállalta a társkereső műsort. Az eset azért is különös, mert Molnár arról is szót ejtett, hogy csak titokban találkozgattak néha.

„Mondogattam is neki, hogy nekem nem olyan jó, hogy csak a négy fal között találkozunk. Ugyanakkor a párválasztó műsorban való részvételem nyilvánvaló alapkövetelménye az volt, hogy egyedülálló legyek. Én felvázoltam, hogy két lehetőségünk van. Vagy elfogadom a felkérést és nem találkozom vele többet, vagy nemet mondok és felvállaljuk a kapcsolatunkat. Erre annyit mondott, hogy vállaljam el. Ez egyébként egy gyomros volt tőle”

– mondta a jelenleg OnlyFans-modellként tevékenykedő Anikó Kembe Sorel podcastjében.

Molnár hozzáfűzte, Bochkor nagyon hamar megbánta döntését és minden igyekezetével azon munkálkodott, hogy visszaszerezze őt.

„Aláírtam a szerződést, ő pedig elkezdett pánikolni

és magyarázta, hogy ettől nekünk nem kell szakítanunk, de nyilván kellett, hiszen senkit nem akartam átverni. Amikor pedig elkezdődött a műsor, akkor jött rá, hogy elengedett huszonöt pasi közé, és ez így nem lesz jó. Valahol azért ő is szeretett engem.

A műsor kellős közepén

Gábor elő is került, sírva, zokogva, könyörögve, hogy ő ezt nem bírja

és mennyire megbánta, hogy elengedett. Kérte, hogy a műsort ugyan csináljam végig, de azért találkozzunk. Gondolj bele, hogy még ment a műsor, amikor kaptam tőle egy eljegyzési gyűrűt,

vagyis megkérte a kezemet”

– kürtölte világgá kettőjük húszéves titkát Molnár Anikó.

Videó:

(Szembe Sorel Podcast/Youtube)

Valódi Hírek