Mi a fene történt? Részegen kötekedett, majd öngyilkossággal fenyegetőzött a fideszes polgármester

Borgőzös állapotban még öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Kiskunfélegyháza polgármestere a hírek szerint december 17-én, karácsony előtt felöntött a garatra. A Blikk arról írt, hogy Csányi József egy helyi szórakozóhelyen ittasan kötekedni kezdett, majd öngyilkossággal fenyegetőzött.

A lap a településen próbálta felgöngyölíteni, hogy pontosan mi történt azon a hétvégén. A lakosok megdöbbentő részletekről számoltak be: elmondásuk szerint

a település vezetőjének magánéleti gondjai adódtak,

ezért fordulhatott meg a fejében az öngyilkosság gondolata.

A hatóság emberei, a tűzoltók (akik végül behatoltak a házába) és a mentők az otthonában érték utol a polgármestert, aki az ingatlannal szemközti pubban okozott felfordulást.

A vendéglátóegység munkatársai nem kívántak nyilatkozni a történtekről, egy, a közelben élő lakos azonban így fogalmazott:

„Itt komoly a támogatottsága a polgármesternek, szeretjük, talán ezért is lehetséges, hogy napokon keresztül nem pattant ki az ügy a településen”.

Csányi József a lap megkeresésére pedig így reagált:

„Köszönöm az érdeklődésüket, de akkor maguk már úgyis tudnak mindent. Nem élnék a lehetőséggel, sok sikert, viszontlátásra”.

Egy városi képviselő a történtekhez hozzáfűzte: a polgármester magánéleti gondok miatt elköltözött az otthonából, a balhéjáról aznap este telefonon kapott információkat.

Csányi József mindenesetre az adventi gyertyagyújtáson jelen volt, egyesek pedig egy sebet véltek látni a településvezető homlokán.

Valódi Hírek