Itt van Várkonyi Andrea önleleplező vallomása: Így zajlott Mészárosék gigászi összegű sztárparádéja

Nem volt olcsó.

Megírtuk, hogy szerdán a felcsúti Pancho Arénában megtartotta karácsonyi buliját a közpénzekből degeszre tömött Mészáros Csoport. Beszámoltunk arról is, hogy a karácsonyi rendezvényen magyar fellépők sora mellett a világhírű Bryan Adams is koncertet adott, akinek felcsendültek egyebek közt a Summer Of ’69, az (Everything I Do) I Do It For You, a Heaven, valamint a Run to You című slágerei is.

A Blikk információi szerint a többszörös Grammy-díjas kanadai világsztár közel másfél órán keresztül szórakoztatta a cég dolgozóit és vendégeit. Felmerül a kérdés, mit keresett Bryan Adams a Mészáros Csoport karácsonyi parádéján. Az énekes jelenleg európai turnéját tartja, ezért sem lehetett akadály számára, hogy megjelenjen Mészároséknál Felcsúton.

A lap beszámolója szerint valóságos sztárparádé fogadta a dolgozókat: Ördög Nóra és Stohl András vezettek díjátadót, majd a Neoton Família és a Hooligans zenekarok csaptak a húrok közé, éjféltől pedig háromig egy lemezlovas gondoskodott róla, hogy megteljen a táncparkett.

Úgy tudni, a magyar hírességekkel szigorú titoktartási szerződést írattak alá, így nem tudtak találkozni a kanadai sztárral. Dolgukat az is nehezítette, hogy a magyar fellépőket teljesen elszeparálták Bryan Adamstől. Megjegyezték, a tapasztaltok szerint a 64 éves zenész egyébként közvetlen és nincsenek különleges elvárásai sem, ezért a szervezők mindenhol rokonszenveznek vele.

Érdeklődtek a fellépéssel kapcsolatban a Mészáros Csoport kommunikációs osztályánál, viszont nem reagáltak megkeresésükre. A céget vezető Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea azonban megerősítette Bryan Adams fellépésének tényét.

„Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény

egy kicsit más léptékű a megszokottnál.

Ilyenkor »szűk körben«, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is,

aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt,

aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni”

– árulta el a részleteket Várkonyi Andrea, aki az énekes gázsiját firtató felvetésekre úgy felelt, „karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni…”.

Bár Várkonyi Andreai leckét adott az illemből, az iparági, valamint az interneten elérhető információk alapján kijelenthető, hogy

a kanadai csillag 300-500 ezer dollárért (105-175 millió forintért) szokott koncertezni.

Ez ezúttal sem lehetett másként.

Valódi Hírek