Porszívó, ami kicsi, gyors és ügyes

Létezik olyan porszívó, ami megfelel a címben megadott paramétereknek? Igen! Létezik! Az alkalmazásával Ön is naponta élvezheti majd a porszívózás könnyedségét. Jellemzően kis területeken használható, megbízhatóbb, mint egy normál háztartási gép.

Jegyezze meg ezt a porszívónevet: Ghibli V 10

A Ghibli V 10 porszívó nevét Önnek is érdemes megjegyezni, ha egy optimális eszközt keres a takarításhoz. Ez a Flor kínálatában szereplő takarítógép egyike azon termékeknek, amelyek a takarítandó terület nagyságától függően kiváló eredményt képes produkálni.

A Ghibli V 10 azon helyeken ideális, ahol a helyiség nagysága még nem akkora, hogy ipari porszívót tenne szükségessé. Ez a kis méretű gép tökéletes megoldást jelenthet, mert a méreténél, a gyorsaságánál és a strapabírásánál fogva lehetővé teszi a napi használatot is.

Naponta, vagy akár naponta többször kitakaríthat vele egy kisebb irodát, galériát, bemutatótermet vagy egy üzlethelyiséget, mert ez a gép sokkal megbízhatóbb a hagyományos háztartási porszívóknál. Kompakt méreténél fogva a szűk helyeken is elfér, könnyű a mozgatása – egyszerű vele a munka.

A hosszú kábelnek köszönhetően a működtetéséhez nem kell mindig újabb konnektort keresni, ez pedig hozzájárul a hatékonyság növeléséhez.

Mi mindenre képes a Ghibli V 10 porszívó?

Nézzünk néhány jó tulajdonságot!

  • A maximális teljesítménye 700 watt.
  • 150 mbar a szívóteljesítménye.
  • 8 liter a tartály kapacitása.
  • 10 méter az elektromos vezeték hossza.
  • 4,5 kilogramm a súlya, míg a zajszintje 76 dB.

A porszívó szériatartozékok közé tartozik többek közt a kefés portalanítófej, a kombinált billenőfej és egy szűkített porszívófej. A porzsák 8 literes.

Ismerjük meg további előnyeit is!

Milyen előnyei vannak a Ghibli V 10 porszívónak?

A gép nagyon kedvező feltételekkel szerezhető be, az ár-érték arány ez esetben kimagaslóan jó. Ez a porszívó sosem okoz csalódást, mert mindig megbízhatóan működik, strapabíró, erős és hosszú élettartamú. Könnyen lehet vele dolgozni: mozgatható, fordulékony, a kialakítása ergonomikus.

Mire kell a porszívózás során figyelnie?

A munka hatékonyságát nagymértékben befolyásolja az, hogy milyen a porszívózás módja. Jó tanácsaink:

  • Ne porszívózzon kapkodva vagy túl gyorsan, mert a porszívó ebben az esetben nem tud kifogástalan munkát végezni. Végezzen inkább előre-hátra mozdulatokat.
  • Legyen alapos, ne maradjon ki egyetlen rész sem – kerüljön sor az asztalok, a székek alatti területekre is, még abban az esetben is, ha az problémásabbnak tűnik.
  • Ne felejtse el rendszeresen kiüríteni a porzsákot, mert a porszívó munkáját és teljesítményét ezzel tudja a legjobban támogatni. A porzsák telítettséget az jelzi, ha a gép hangosabbá válik, illetve ha nem szedi fel a padlóról a nagyobb szennyeződéseket.
  • Mindig alkalmazza a porszívófejen található kefét, csak ezzel tudja megóvni a padlót a karcolásoktól.
  • A porszívót mindig a megfelelő teljesítményen alkalmazza, azaz a padlóhoz a kisebb, a szőnyeghez a nagyobb fokozatot válassza.

Amennyiben Önnek is hasznos lenne ez a gép, keresse a Flor oldalát!