Videóval: Megtörte a csendet Vidnyánszky Attila a Nemzetiben történt baleset után, és máris furcsákat mondott

Panaszkodni kezdett az igazgató.

Mint korábban megírtuk, a Nemzeti Színházban félbeszakították a Rómeó és Júlia című előadást, mert baleset történt a színfalak mögött. Két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani őket. Később kiderült, a sérülések miatt műtétre volt szükségük.

Horváth Lajos Ottó keze azóta is gipszben van, és úgy tűnik, maradandó károsodást szenvedett, amely kihathat a pályafutására is. A 60 éves színész talán sosem tudja majd úgy használni a kezét, mint a baleset előtt.

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója vasárnap este egy interjúban beszélt a színházban történtekről. Úgy látja, ha nem történt volna meg Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesete, akkor most neki

csodaévada lenne.

„A pár héttel ezelőtti baleset beárnyékolja az egész évünket, az egész évi teljesítményünket, és fájdalmas, rossz szájízt okoz az embernek”

– jelentette ki.

„Szomorúvá tesz, és az egész társulat hangulatára rányomja a bélyegét. A vezetésem alatt több mint négyezer előadást játszott a színház, és, hál’ Istennek, még csak kisebb problémák sem voltak. Hogy miért kellett ennek most megtörténnie, miért pont egy Rómeó és Júlia-előadáson, miért egy ilyen évzáró időszak kezdetén, valahol adventre készülődve… Szóval az ember ül és gondolkodik, és próbálja megérteni az esemény üzenetét”

– fejtegette az igazgató.

Videó:

(Nemzeti Színház/Facebook)

Kapcsolódó:

Szomorú következménye lehet a Nemzetiben történt balesetnek, kettétörhet egy nagyívű karriert

Váratlan bejelentés: 15 év után távozott a Nemzeti Színház ismert színésze

https://nyugatifeny.hu/2023/11/18/nemzeti-szinhaz-vidnyanszky-vasarhelyi-maria-kiakadas

Valódi Hírek