Mi történt? Most jelentették be a karácsonyi nyitvatartást, sokakat ér meglepetésként

Az utolsó pillanatban is lehetőségünk lesz egy kiadós bevásárlásra.

A Budapest Vásárcsarnokai Kft. idén a karácsonyi készülődés közepette is felkészülten, széles árukínálattal várja a vásárlókat mintegy 14 kereskedelmi-szolgáltató egységben. Erről maga a cég ügyvezetője, Földes Tamás beszélt a minap.

A Budapest Vásárcsarnokaihoz kapcsolódó piacok december 25-én és 26-án zárva tartanak, a két ünnep között azonban a hétköznapi nyitvatartás szerint várják a vevőket. Emellett még 31-én, szilveszter napján is be lehet náluk szerezni a vacsorához, ünnepléshez elengedhetetlen alapanyagokat – részletezte a cég vezetője.

Továbbá az érintett piacok

december 24-én vasárnap is nyitva lesznek délig, illetve délután 1 óráig.

A magyarországi üzletek karácsonyi nyitvatartásáról már korábban is készítettünk egy összegzést. Az információk szerint az ALDI például 24-én is várja a vevőket, amíg többek között a Lidl, PENNY, JYSK, valamint a Libri üzletei is közölték, hogy nem nyitnak ki az ünnep alkalmával.

Időközben az Auchan és a TESCO is bejelentette, hogy várja a vásárlókat december 24-én – közleményük szerint a vevők igénylik az utolsó pillanatban történő bevásárlás lehetőségét.

(via economx.hu/Nyugati Fény)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Kapcsolódó cikk:

Történelmi mélypont: Elképesztően sok bolt ment csődbe fél év alatt az orbáni infláció miatt

https://nyugatifeny.hu/2023/12/04/david-ferenc-verseny-a-javabol

Valódi Hírek