Videóval: Donald Trump súlyos bejelentést tett a magyar gigasztárral

Felállva tapsolt neki.

Médiatörténeti pillanatnak lehettek szemtanúi a Republikánus Klub hagyományos évzáró gáláján megjelentek. Donald Trump bukott amerikai elnök a rendezvényen felállva tapsolt Mága Zoltánnak, miután meghallotta a magyar „hegedűvirtuóz” játékát.

A Blikk azt írta, Mága arról számolt be, hogy még váltottak is néhány szót a volt elnökkel, Donald Trump szerinte nagyon közvetlen és humoros volt. Azt is elmondta, hogy a volt elnök a „Make Amerika Great Again” (Tegyük újra naggyá Amerikát!) szlogenével az ő nevével kampányol, ugyanis

a hegedűmész szerint erre utalhat a M.A.G.A. rövidítés.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb személye, Földünk egyik legerősebb és legnagyobb országának korábbi vezetője a gálaesten ünnepi asztalától szinte elsőként felállva, vastapssal köszönte meg az előadásomat, majd odahívott és baráti kézfogással gratulált”

– osztotta meg Mága.

Az információk szerint Donald Trump a rendezvényen elmondta, ismeri Mága Zoltánt, már többször is látta a tévében. Mága közölte, közel 40 éves pályafutása alatt játszott már királyoknak, államfőknek, világsztároknak, sőt, pápáknak is, de (volt) amerikai elnököknek még nem. A zenész azt mondta, számára felemelő és kivételes lehetőség volt, hogy most Trump előtt húzhatta el nótáit.

A volt amerikai elnök Mága Zoltánnak elmondta, üdvözletét küldi a magyar embereknek, és azt hangoztatta, hogy sokra tartja Orbán Viktor miniszterelnököt, akit jó barátjának tekint. Arról már nem beszélt Trump, hogy a közelmúltban Törökország „erős kezű” vezetőjének nevezte „barátját”.

A furcsa történésekről felvétel is készült, amelyet maga Mága Zoltán tett közzé közösségi oldalán:

(Mága Zoltán/Instagram)

Valódi Hírek