Horror a magyar utakon: Súlyos balesetek történtek a hajnali fagyban (+fotó)

Káoszt hozott a téli időjárás.

Baleset Százhalombatta térségében. Fotó: baleset-info.hu / Facebook

A hószállingózás és az ónos eső miatt a Dunántúlon megnövekedett a balesetveszély. A hajnali órákban több balesethez is riasztani kellett a rendőröket.

  • Az M0-s autóúton Dunaharaszti térségében, az M1-es autópálya felé a 22-es kilométernél egy jármű balesetet szenvedett, a belső sávot lezárták.
  • Az M8-as autópályán, a 78-as kilométernél, Dunaújváros térségében az M6-os autópálya irányába egy kamion keresztbe fordult, és elzárja a pályatestet, emiatt megállt a forgalom.
  • A 61-es főúton Taszár térségében egy autó lesodródott az útról a 111-es kilométernél. Rendőri irányítás mellett fél pályán halad a forgalom.
  • Komárom-Esztergom és Pest vármegyében a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható: a Tardos és Bikolpuszta közötti szakasz.

A Budakalász–Dobogókő–Esztergom összekötő utat a 21-es és a 33-as km között lezárták –

Pilisszentlélek település erre a szakaszra esik, ezért csak a helyi lakosokat engedik be.

  • Várpalota térségében lecsúszott az úttestről, majd félig a rézsűre került egy autó a 8-as főúton, a járműben hárman utaztak. A pétfürdői hivatásos tűzoltók már dolgoznak a műszaki mentési munkálatokon.

Sajnos, az elmúlt órákban sem ért haza mindenki épségben.

  • Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Százhalombatta térségében egy Škoda Fabia kombi megcsúszott, és a szalagkorlátnak ütközött, személyi sérülés nem történt.

Biri és Balkány között

két autó ütközött, az egyik árokba borult, jelenleg is zajlik a műszaki mentés.

Az ukrán–magyar határszakaszon a határátkelők túlterheltek, ezért a rendőrség tereli a teherforgalmat. A személygépkocsikat nem érintik az intézkedések, de időnként torlódnak a járművek.

(hvg.hu/Nyugati Fény)

Valódi Hírek