„A magyar nyugdíjas azt sem tudja kifizetni, amit a németek a kutyáknak adnak!” – Kifakadt a neves operaénekesnő

Magyarország, 2023.

Bálint Natáliáról, a Stuttgartban élő magyar operaénekesnőről már több alkalommal írtunk, ezeket >>ITT<< találod. Most a legfrissebb posztját szemlézzük, amely keszthelyi édesapja drámai élményeivel indul.

Édesapám posztja, az eset mai, Keszthelyen történt:

„A képen azt a hízót láthatod, aki azon az idős nénin röhög, aki egy farhátat visszatetetett a hentessel, mert azt már nem tudta volna kifizetni. A feleségem kifizette helyette, a torkát pedig a sírás fojtogatta. A néni nagyon hálálkodott, de nekem az egész nagyon megalázó volt, a huszonegyedik század Magyarországán. Egy pillanatig sem gondoltam, hogy a néni elherdálta volna a pénzecskéjét.”

Tudom, tudom, mindig csak fanyalgok. Bizonyára. Csak hát amikor jókedvem van, azokra gondolok, akik a bejegyzésben szereplő nénihez hasonlóan élnek, és nincs pofám lelkendezni nyilvánosan. Bocsánat!

Akinek pedig sértő a néni megnevezés, jelzem, hogy édesapám 69 éves elmúlt, oka van a nénizésének. Mert a néni bőven 80 fölött volt. Manapság már örüljön, hogy él, nem igaz? Nem. Hogy is mondta a mi nagy, bölcs vezérünk? „Boldog karácsonyt!”

Kiegészítés: Németországban nem lehet farhátat kapni a szupermarketben, mert az automatikusan megy az állateledelbe. Egész csirke van, külön pedig szárny, máj, zúza, comb, mellfilé. Magyarországon meg azt sem tudja kifizetni a random nyugdíjas, amit a németek a kutyának adnak. Persze hanyatló nyugat. Az.


.

Kapcsolódó cikkeink:

Elképesztő: A Németországban élő magyar énekesnő megmutatta, mennyiért vásárol a német Aldiban

.

Dagad a botrány: Bálint Natália szerint Tóth Gabi zeneszerzője szabotázst követett el az énekesnővel szemben

.

Valódi Hírek