Nevettél már ma? Nagy Feró úgy puncsol Orbánnak, mint még soha

Erre még az észak-koreai diktátor is büszke lenne!

Nagy Feró képletesen térdre borult Orbán előtt legalábbis ez derül ki a fideszes Magyar Nemzetnek adott interjújából. Orbánról csak szuperlatívuszokban tudott fogalmazni az évtizedekig csak a „nemzet csótánya”-ként ismert, ma a hatalommal igen szoros kapcsolatot ápoló zenész.

„Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!”

Ahogy Orbánról, úgy a rendszerváltásról is csak narancssárga szemüvegen át tud nyilatkozni.

„Úgy látom, hogy az igazi rendszerváltás most zajlik, a kulturális életben is nagyon jól látható ez. Hogyan lehetséges, hogy a Katona József Színház kedvezményt adott Gyurcsány Ferenc pártjának? És kiment azóta két rendőr, hogy ezt az ügyet megvizsgálja?”

Úgy tűnik, a kedvezményes színházbérlet ügyét húsba vágó kérdésnek tartja a zenész, ellentétben az Orbán család csillagászati vagyonával, illetve folyamatos gyarapodásával.

A Beatrice frontembere nekiment az amerikai nagykövetnek is. Kritikája kifejezetten övön aluli volt, David Pressmant sze×uális irányultságáról szólt.

„Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi.”

Nagy Feró a hétvégén a Beatrice 45 koncerten lép fel az MVM Dome-ban, ahol ígérete szerint politikai üzenetet is megfogalmaz majd. Bizonyára erre vár a fél ország…

Valódi Hírek