Döntött a bíróság Lagzi Lajcsi ügyében: Erre kell készülnie az ország trombitásának

Meglepte őket az ítélet.

Hónapok óta a börtönben van Galambos Lajos: a zenész egészségi állapota egyre csak romlik, májusi nyilatkozata szerint keveset eszik. Az információk szerint egyre nehezebb a séta számára, így felmerült, hogy otthonápolási őrizetben töltse a büntetését.

A Blikk friss értesülései szerint azonban

jogerősen is elutasították a kérelmét, így az ország trombitása a rácsok mögött marad.

Csontos Zsolt, a híresség ügyvédje megerősítette az értesüléseket. Elmondása szerint a döntés lényege az, hogy a büntetés-végrehajtás orvosa nem tartotta megalapozottnak a felvetést, miszerint Galambos részben vagy egészben önellátásra képtelen a börtönben. A bíróság végül elfogadta a szakember ajánlását.

A jogi képviselő szerint a zenészt először letaglózta a hír, ám sikerült összeszednie magát, ismét a jövőt tervezgeti. Csontos ugyanakkor megjegyezte: furcsa számára, hogy szakértői vizsgálatot sem rendeltek el az ügyben, hiszen Galambos állapota szemmel láthatóan folyamatosan romlik.

Elárulta: a trombitás szinte csak folyékony táplálékot tud bevinni a szervezetébe, rengeteget fogyott, gyomorfájdalmai vannak, rendszeresen látogatja a börtön orvosát.

Csontos kiemelte: a döntés jogerős, ám ha még súlyosabb egészségromlás tapasztalnak a zenésznél, akkor újra lehetne vizsgálni az ügyet.

Kapcsolódó cikk:

Mindenkit átrázott Lagzi Lajcsi? Váratlanul kipakolt Galambos Lajos rabtársa

https://nyugatifeny.hu/2023/06/28/itt-nem-eppen-egy-daridos-hangulat-van-meggyotorten-a-bortonbol-adott-interjut-lagzi-lajcsi

Valódi Hírek