Botrányos lesifotó buktatta le Tóth Gabit: Egészen furcsa dolgot fogott a kezébe az énekesnő

Belevágott az éjszakába.

Továbbra sem csitulnak a botrányok Tóth Gabi körül. Legutóbb a NEResztény „értékeket” valló énekesnő a Sztárban sztár leszek!-ben keltett feltűnést visszafogottnak nem mondható öltözéke miatt. Köllő Babett nem is hagyta szó nélkül az esetet, és helyre is tette a merész dekoltázst villantó Tóth Gabit.

„Ebben az évadban nem lehet azt írni, hogy én bármit is kiteszek, ellentétben Tóth Gabival. Nézzetek kicsit odébb!

Én ma erkölcsös vagyok.

Senki nem mondhatja, hogy kidobtam magam, nem úgy, mint a Tóth Gabi”

– fogalmazott Köllő Babett az adásban.

Mint ismert, a nyáron söpört végig a hír a hazai nyilvánosságban, hogy Gabi 6 év után elválik Krausz Gábortól és új szerelmével, a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével folytatja tovább, akivel egyébként a Sztárban Sztár leszek! adásában színpadra is lépett.

Tóth Gabi rendre hangoztatja „keresztény nézeteit”, válása előtt a Novák Katalin által működtetett család.hu-n is megjelentek az írásai. Ugyanakkor most egy újabb kínos fotó került ki az énekesnőről, amely rendkívül kellemetlen is lehet a számára.

Gabi ugyanis a Baár Madas After Instagram-oldalára feltöltött partyfotó tanúsága szerint

alaposan „kiengedte a gőzt”.

A helyszín sem véletlen: Gabi új szerelme, Papp Máté Bence a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthonban tanít néptáncot gyerekeknek. A partyfotón pedig az látható, amint Gabi belecsap az éjszakába, és valami olyan dolgot tesz, amelyet állítása szerint nem szokott:

dohányzik.

Tóth Gabi korábban is magyarázkodni kényszerült, amiért a műsorban füstölni támadt kedve, elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, „ennek a gőzét lehetett látni az adásban”. Tóth Gabi akkor tagadta, hogy dohányzott volna.

„Nem dohányoztam, nem dohányzom,

továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel”

– jelentette ki Gabi.

Fotó:

(baarmadas.after/Instagram)

 

Valódi Hírek