Valami készül? Óriási hírrel jelentkezett Hosszú Katinka

Elárulta, mi a terve.

Bár csak pár hónapja adott életet gyermekének, Hosszú Katinka máris keményen edz, hogy a 2024-es párizsi olimpián részt vehessen. Az Indexnek adott friss interjújában elmondta, április-május környékén jöhet el a visszatérése pillanata.

Elárulta, hogy márciustól júniusig lesz lehetőség a kvalifikációra. Hozzátette, a vegyes úszás az ő világa, a hátúszást nehézkesnek gondolja annak ellenére, hogy Rióban olimpia bajnok lett ebben az úszásnemben.

Az interjúban kifejtette: nagy tudással és tapasztalattal rendelkezik az úszásban, a világot járva igyekezett ellesni a sportág minden csínját-bínját, a megszerezett tudását pedig szeretné kamatoztatni, így például tervez külföldön és itthon egyaránt képzéseket tartani. Továbbá hamarosan indul egy úszáselemző online platform, ahová videókat lehet feltölteni, és ő maga fogja elemezni őket.

Mint mondta, a 2012-es londoni megmérettetés után elgondolkozott azon, hogy kell-e folytatnia ezt a sportot a jövőben, de úgy látja, jó döntést hozott. Hosszú Katinkát saját bevallása szerint az úszás szeretete mindig visszahúzta a sportághoz, az uszodában és a medencében igazán önmaga lehet.

Valódi Hírek