Fő a saját levében a fideszes propagandalap: Elérhetetlenné tették az oldalukat

Bukta.

A Pesti Srácok fideszes propandalap Youtube-csatornája és Facebook-oldala is elérhetetlenné vált – írja a Media1.

Idén márciusban már törölték a Pesti Srácok csatornáját, a PS TV-t a YouTube-ról. A csatornának több mint 54 ezer feliratkozója volt a Social Blade adatai szerint, megtekintéseik pedig napi 70 ezer körül mozogtak.

A Pesti Srácok (PS) TV, egy kormánypárti médium, tavaly ősszel kezdett el intenzíven tartalmat gyártani, miután a Pesti TV megszűnése után számos munkatársuk és műsorvezetőjük ott folytatta a munkát. Korábban, 2020 elején, a YouTube kétszer is eltávolította a PS TV csatornáját, mert

egy pedofil pornófilmből vett filmrészletet használtak fel.

Jelenleg a PS TV Facebook-oldala elérhetetlenné vált, de ennek pontos okát még nem tudni. A lap főszerkesztője, Huth Gergely, egyelőre nem válaszolt a média kérdéseire. Egyik munkatársuk, Dezse Balázs úgy kommentálta a történteket, hogy a Facebook indoklás nélkül törölte a PS.hu hivatalos oldalát, ami szerinte a választási kampány része lehet.

Arra szólította fel, hogy a szólásszabadság hívei álljanak ki a vélemény szabad kifejezése mellett. A törlés előtt a PS Facebook-oldalának 123 ezer követője volt.

Valódi Hírek