Rövid idő alatt három súlyos gázolás történt a vasúton

Nehezen indult a péntek a MÁV-nál.

Elgázolt egy embert a Keleti pályaudvarról Csapra tartó Hortobágy EuroCity Kőbánya felsőnél csütörtök este. A MÁVINFORM a közösségi oldalán számolt be a történtekről: mint írták, az utasokat átszállították a Békés InterCityre. A baleset körülményeiről, az elgázolt személy állapotáról egyelőre nem osztottak meg információt.

Rövidesen újabb balesetről számoltak be a Facebookon: a Debrecenből Tiszafüredre este 9 órakor elindult személyvonat egy jól működő, tilos jelzést mutató fénysorompós vasúti átjárónál egy teherautóval ütközött Tócóvölgy és Macs Ipari Park között.

A közlemény szerint személyi sérülés nem történt, de a vonatközlekedés szünetelt a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt. Az utasokat pótlóbuszokkal szállították tovább.

A péntek sem indult zökkenőmentesen a vasúton: a Celldömölkről 4:39-kor a Déli pályaudvarra indult személyvonat Öskünél elütött egy szarvast, a balesetben pedig megsérül a mozdony, így a vonat az útját jelentős késéssel folytathatja. A közlemény szerint Hajmáskérre vontatták be az ütközésben érintett szerelvényt.

(MÁVINFORM/Facebook)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek