Ez most komoly? Hétfőtől személyesen kopogtatnak az ajtónkon Orbán emberei

Ezt akarják elérni.

Országjáró hergelésbe kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban – mondta a pártszövetség kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Hollik István videóüzenetében arról beszélt: a nemzeti konzultáció támadás alatt van (sic!), ugyanis a kormánypropagandát kiszolgáló álkérdések közpénzpazarló erőltetését „Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték”, amellyel állítása szerint Brüsszelt védik – bár az nem derült ki, szerinte miért védi a DK a belga fővárost.

Ezért a Fidesz-KDNP hétfőtől országjárásba kezd,

mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, „hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre” – közölte.

Az országjárással és a nemzeti konzultációval – Európában egyedülálló módon – a magyaroknak lehetőségük lesz állást foglalni fontos kérdésekben – tette hozzá, mintha ebben lenne egy szemernyi igazság is. Mint ismert, az úgynevezett „nemzeti konzultáció”-ban álkérdések szerepelnek, amelyekre olyan válaszlehetőségeket adnak, hogy mindenképpen a kormány érdekeinek megfelelő eredmények szülessenek.

„Megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából!”

– jelentette ki a szélsőségesen Putyin-párti Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül!”

– fogalmazott az Oroszországnak puncsoló Hollik István a szövetségről, amelynek (még) mi is teljes jogú tagjai vagyunk.

(MTI korrigálva/Nyugati Fény)

Valódi Hírek