Most érkezett: Itt van, mivel zaklatják a magyarokat karácsony előtt Orbánék (+fotók)

Akcióban a pártközpont.

A kormányzati szócsőként működő magyarnemzet.hu tette közzé a legújabb nemzeti konzultáció kérdéseit, amelyek közlésük szerint mind „hazánk önrendelkezése szempontjából” fontos kérdések. A kormányzati döntés értelmében a „nemzeti konzultáció” mellett egy úgynevezett „tájékoztató kampányt” is indítanak majd, így arra kell felkészülni, hogy ismét el fogják lepni a köztereket a plakátok, amelyeket a magyar adófizetők finanszíroztak Orbán Viktoréknak.

A kérdésekből négy foglalkozik Ukrajnával, egy pedig a Hamásszal és a palesztinoknak nyújtott EU-s támogatásokkal, emellett kitértek a „gyerekvédelminek” nevezett törvényre, valamint a magyar politika külföldi befolyásolásának ügyét is érintették. Kocsis Máté kormánypárti frakcióvezető csütörtökön jelentette be, hogy a kérdőívet legkésőbb karácsonyig kézbesíteni is fogják minden háztartásnak.

Ellentmondás pedig abban sincs, hogy a kérdőív szándékosan „Brüsszel” ellen hangolja a közvéleményt, miközben évek óta próbálná a magyar kormány hazatalicskázni Navracsics Tibor miniszterrel az élen a jogállamisági ügyek miatt befagyasztott EU-s pénzeket.

Az új nemzeti konzultáció így néz ki:

Forrás: magyarnemzet.hu

Forrás: magyarnemzet.hu

Valódi Hírek