Kiborult Győzike: Végképp elege lett az RTL-ből, pert akaszt a csatorna nyakába

Retteg, hogy tönkreteszik a politikai karrierjét!

Szokatlan hangvételű bejegyzést írt Gáspár Győző közösségi oldalára. A NER-celeb nyílt levélben kért segítséget ügyvédjétől, ugyanis perelni akar az RTL ellen.

Mint ismert, az énekes nem rejtette véka alá, hogy – miután meghódította a hazai popszakma csúcsait –, politikai babérokra is pályázik. Győzike ugyanis a közelmúltban jelentette be, hogy elindul a polgármesteri címért Nógrádban.

A fideszes berkekkel jó kapcsolatot ápoló Győzike, most arról írt bejegyzésében, hogy az RTL „lejárató kampányt csinál” ellene. Ebből kifolyólag a celeb ügyvédi segítséget kért dr. Erdei Zoltántól. Az énekes azt írta, idő előtt akarják tönkretenni a politikai karrierjét. Győzike azt is elárulta, szerinte miért teszik ezt vele. Meggyőződése, hogy azért akarják őt kicsinálni, mert már nem náluk van, hanem a „TV kettőnél növeli a nézettséget”.

„Dr Zoltán Erdei Szia ügyvéd úr!

Abban az ügyben kereslek, hogy

az RTL lejárató kampányt csinál ellenem.

Szeretnélek arra megkérni, hogy egy ügyvédi felszólítás keretein belül szólítsd fel őket, hogy a konkurens csatornán nem vagyok hajlandó semmilyen formában szerepelni!

Pláne úgy nem, hogy engem nem kérdeznek meg erről! A faluban járkált a Fókusz című műsor riportere egy stábbal bementek a kocsmába, ahol nagyon okos embereket kérdezték arról, hogy mi a véleményük rólam.

Ott ahol normálisan nyilatkoztak róla pl. a vegyesboltban, ott azt nem is rögzítették! Mindenáron le akarnak járatni,

az én politikai karrieremet akarják idő előtt tönkretenni,

és az 15 ével ezelőtt adócsalási ügyemben érdeklődőnek a faluban, hogy mit szólnak ahhoz , milyen ember vagyok, milyen az emberekkel a kapcsolatom. Mit szólnak ahhoz, hogy Fradista lettem és Fradi meccsre járok? Nem értem hogy ezt miért kell csinálni a konkurens csatornának? Vagyis értem!

Mert már nem náluk vagyok és nem náluk növelem a nézettséget hanem a TV kettőnél”

– hőbörgött a showman Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés

(Gáspár Győző/Instagram)

Valódi Hírek