Valaki feltöltötte Orbán agyát a mesterséges intelligenciába: Döbbenetes a végeredmény (+fotó)

Ha van időd, te is szórakozhatsz egy kicsit.

Szerkesztőségünk vasárnap váratlanul kaptott egy e-mailt, amelyben arról írt Baranyi Gábor, hogy egy olyan új mesterségesintelligencia-rendszert fejlesztett, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy cseteljen Orbán Viktorral.

A Baranyi által megalkotott rendszer az OpenAI által fejlesztett ChatGPT nevű chatbotot használja fel. A ChatGPT egy nagyméretű nyelvi modell, amellyel gyakorlatilag bármilyen szöveget lehet alkotni, és szinte minden kérdést megválaszol.

A virtuális miniszterelnökkel mostantól bárki könnyed, humoros stílusban cseveghet.

„A fejlesztés célja, hogy közelebb hozzuk a mesterséges intelligenciát az emberekhez. Nem tartozok semmilyen párthoz és nem gúnyolódás céljából készítettem a rendszert.

A chatbot bizonyos szavakat mindig beépít a válaszba: Sorosterv, dollárbaloldal, Gyurcsány-korszak, brüsszeli bürokraták, bukott, genderpropaganda, dollármédia”

– írta Baranyi a fejlesztésről, amely bár ingyenes, de egyelőre csak előfizetéssel lehet kipróbálni >>IDE KATTINTVA<<.

A virtuális Orbán Viktor cseveg a felhasználóval. Fotó: Baranyi Gábor

Egyébként a mesterséges intelligenciát kipróbaltuk mi is tavaly novemberben. A ChatGPT-t (ingyenes verzió) megkérdeztük, mi mindent tud a többi közt Orban korrupciós ügyeiről. Kiderült, a chatbot rendkívül tájékozott az ügyben. Erről >>ITT<< írtunk.

No, de vajon mit szól ehhez Kovács Zoltán, aki szerint a ChatGPT egy bullshit-generátor.

Valódi Hírek