Videóval: A DK „korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és játék húszezreseket vitt Boldog István tárgyalására

Ennek az ajándéknak biztosan nem örült.

Mészáros Dávid, a Demokratikus Koalíció politikusa „Korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest vitt Boldog István volt fideszes országgyűlési képviselőnek a Fővárosi Törvényszéken tartott tárgyalására.

Mint ismert, Boldog István és nyolc társa hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt került a bíróság elé, miután kiderült, hogy hatalmukkal visszaélve befolyásolták, mely települések jussanak EU-s fejlesztési támogatáshoz, és azt hogyan használják fel. Az így felépített hálózat ügyleteit termálfürdőkben tartott megbeszélések során,

nejlonzacskókba rejtett kenőpénzekkel rendezték.

​​​​​​A DK Jász-Nagykun Szolnok megyei területi igazgatója Boldog István tárgyalása után kérte számon a korrupcióval vádolt fideszes politikust a közpénzek ellopása miatt.

„Mit szól ahhoz, hogy ellopta a magyarok pénzét?

Maga egy hónap alatt ellopott annyi pénzt, amennyit egy melós ember tíz év alatt megkeres. Maffiarendszert épített ki a térségben, a kis nyugdíjas befizetett adóját lopta el a saját gazdagodása érdekében”

– sorolta a DK politikusa Boldog Istvánnak, akinek egy „korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest is vitt a Demokratikus Koalíció.

Videó:

(Mészáros Dávid/Facebook)

Valódi Hírek