Vége a várakozásnak: Végre elkotyogta Demcsák Zsuzsa, mi az az ékszer a kezén, ami hetek óta lázban tartotta a magyarokat (+videó)

Nagy a boldogság a Farm VIP műsorvezetőjénél.

„Valóban el vagyok jegyezve”

– tett pontot a találgatások végére Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető október elején posztolt egy fotót a Facebookon az eljegyezési gyűrűjéről, de azóta sem lehet tudni kedvese nevét.

Bár még csak egy éve jelentette be Demcsák, hogy elválik második férjétől, az indiai származású Krishan Dangwaltól, hamar rátalált a szerelem.

Ugyan az új párja kilétét titkolja, annyit tudni lehet róla: egy sikeres debreceni üzletember, akit Ferencnek hívnak, csak néhány évvel fiatalabb a műsorvezetőnél, és valószínűleg egy közös munka során jöttek össze.

Demcsák a Blikknek azt mondta, tudatos döntés, hogy nem árulja el, ki a vőlegénye.

„Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom szépen, bensőségesen,

normálisan is meg lehet egy kapcsolatot élni, és ebbe teljesen felesleges bevonni mindenféle külső hatást.

Minden olyan tervünk, ami meghatározó, arról nyilván be fogunk számolni vagy megfelelő módon nyilvánosságra hozzuk, ha úgy gondoljuk, de nagyon jól megvagyunk a saját világunkban”

– fogalmazott.

Videó:

Valódi Hírek