FRISS: A DK EP-képviselői országos plakátkampányt indítanak Magyarországon az S&D frakcióval közösen

500 óriásplakáton hirdetik, hogy baloldali, szociáldemokrata változásra szükség.

A DK EP-képviselői és a Szocialisták és Demokraták (S&D) európai parlamenti képviselőcsoportja országos plakátkampányt indít – közölte Rónai Sándor árnyék-külügyminiszter vasárnap.

A politikus tudatta, hogy november elején az ország számos pontján kikerültek a Szocialisták és Demokraták európai parlamenti képviselőcsoportjában ülő DK-s EP-képviselők új óriásplakátjai

„Európai. Magyar. Szociáldemokrata” felirattal.

Dobrev Klára és a DK EP-képviselői szeretnék minél több emberhez eljuttatni, hogy hazánk legnagyobb ellenzéki közösségének EP-képviselői a szociáldemokrata értékeket képviselik. Ennek a része az az 500 óriásplakát, ami november végéig lesz látható az egész országban – ismertette Rónai.

Rónai kiemelte: a DK EP-képviselői európai magyar szociáldemokraták, akik nem fogadják el, hogy az Orbán-rendszer egy szűk milliárdos elitre és hónapról hónapra élő és gürcölő milliókra szakította a magyar társadalmat.

Európai magyar szociáldemokraták, akik nem akarnak olyan Magyarországot, ahol az árak emelkednek, a fizetések és a nyugdíjak értéke viszont folyamatosan csökken, ahol csak annak van jó iskolája és csak az tud gyógyulni, aki ki tudja fizetni saját zsebből – tette hozzá.

„A magánkórházak, magániskolák és a mindenek felett álló milliárdos elit országa helyett

igazságos Magyarországot és az emberek államát akarjuk, ami vigyáz ránk.

Európai béreket és nyugdíjakat, erős állami oktatást, egészségügyet és szociális ellátást! Csak egy szociáldemokrata, európai Magyarország lehet az Orbán-rendszer alternatívája, ezért dolgozunk”

– hangsúlyozta Rónai Sándor.

(dkp.hu nyomán)

Valódi Hírek