Áll a bál: Pofont ígért az ismert megmondóember Tóth Gabinak

Elszabadultak az indulatok.

Mint megírtuk, Tóth Gabi még a múlt héten jelentette be rajongóinak, hogy nemsokára új dallal jelentkezik, amely a közelmúlt megpróbáltatásairól fog szólni. Az énekesnő vélhetően a nagy port kavart válására gondolt, ugyanis mint ismert, a nyáron 6 év után szakítottak Krausz Gáborral.

Gabi legújabb dalát eredetileg a múlt héten publikálta volna egy videóklip keretében, azonban az énekesnő egészségügyi problémái miatt elnapolta a megjelenést. Ennek ellenére a rajongóknak nem kellett sokat várni Gabi új dobására. Az énekesnő a dal megjelenésével kapcsolatban posztolt is közösségi oldalán, amelyben az általa elkövetett hibákról is írt.

Váratlan fejlemény az ügyben, hogy most Bakács Tibor, a „Settenkedő” művésznéven ismertté vált kritikus, újságíró Facebook-oldalán üzent Gabinak új dalával kapcsolatban. Azt írta, talált egy hibát az énekesnő új klipjében, amelyben Gabi szomorúan énekel a magányról.

Mint ismert, Bakács Tibor egykor a Megasztár zsűritagjaként egyengette Tóth Gabi karrierjét. Az énekesnő ennek a műsornak köszönheti, hogy felfedezték, minderre pedig Bakács emlékeztette is bejegyzésében. A kritikus többek között azt is írta, ha Gabi hallgatott rá a Megasztárban, akkor figyeljen most is, és hagyja ezt abba, mert – fogalmazott – „simogatás helyett pofont kapsz majd a végén”.

Bakács Tibor bejegyzését alább közöljük:

„Meghallgattam Tóth Gabi új klipjét, és

találtam benne egy hibát.

Szomorúan énekel Gabi a magányról, amikor egy kéz, Isten vagy Jézus keze, mindegy is, ez egy metafora, megsimogatja az arcát.

Hirtelen, s érthetetlen módon az jutott eszembe, hogy Jézus az Újszövetségben egyszer lesz féktelenül dühös, amikor kiveri a templomból a kufárokat, mert nem tettszett neki, hogy az apukája házában a hit kapcsán pénzt csalnak ki az emberektől.

Ha hallgattál rám a Megasztárban, figyelj most is, hagyd ezt abba, mert

simogatás helyett pofont kapsz majd a végén.

puszi”

(Bakács Tibor/Facebook)

Valódi Hírek