Orbán túl messzire ment: Kemény üzenetet küldött a magyaroknak egy kárpátaljai férfi (+videó)

Figyelmeztetés.

„Legyetek büszkék arra, hogy magyarok vagytok, higgyetek a tényekben. És ne engedjétek azt, hogy valaki, aki benneteket képvisel, kezet fogjon a terroristákkal”

– hívta fel a figyelmet az ’56-os forradalom évfordulója alkalmából készült videóüzenetében a kárpátaljai Skirják Krisztián.

„Üdvözöllek benneteket, szívemnek kedves magyarok, üdvözöllek innen, Ukrajnából, Ungvárról, a Petőfi Sándor térről”

– kezdte videóját a fiatal férfi, aki a háború kitörése előtt még Bucsában élt feleségével és kislányukkal, és – mint mondta – csak néhány órán múlt, hogy el tudtak menekülni az oroszok kegyetlen vérontása elől.

A férfi emlékeztetett, Magyarország 67 éve szembesült a szovjet rezsim kegyetlenségével, jelenleg pedig ugyanezzel a kegyetlen rezsimmel néz farkasszemet hazája is az ukrán–orosz háború miatt, amelyet ők szabadságharcnak neveznek.

Elmondta, a bucsai mészárlás során éppen az ukrán katonáknak köszönhetően tudod megmenekülni. Kiemelte, sok kárpátaljai magyar is életét veszti a harctéren „az orosz kéztől”.

„Attól a kéztől, amelyet valaki Magyarországról, aki benneteket képvisel, nagyon bátran meg tud fogni”

– jelentette ki, utalást téve arra, hogy Orbán Viktor a minap találkozott Pekingben Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, akivel kezet is fogott.

„Béketárgyalások kellenek azokkal az emberekkel, akik magyarok életét veszik el.

Béketárgyalások kellenek a XXI. század legborzasztóbb háborús bűnöseivel. Ártatlan gyermekek gyilkosaival, nők gyilkosaival, erőszakosaival, rablókkal. A XXI. század terrorista államával”

– fogalmazott a férfi Orbán „békepárti” álláspontjával kapcsolatban, amelyet egyszerűen csak hazugságnak minősített.

„Arra kérlek benneteket testvéreim, ha lehetséges, ébredjetek fel, legyetek büszkék arra, hogy magyarok vagytok, higgyetek a tényekben. És

ne engedjétek azt, hogy valaki, aki benneteket képvisel, kezet fogjon a terroristákkal”

– hangsúlyozta.

Nézd meg a videót te is:

(hang.hu nyomán)

Valódi Hírek