Áll a bál: Perintfalvi Rita ízekre szedte Orbánt botrányos lépése miatt

Súlyos kijelentések.

Orbán Viktor szerint nem háború, nem népirtás, nem a civil lakosság bombázása és nem ártatlan ukrán gyermekek elhurcolása folyik Ukrajnában több mint másfél éve, hanem „katonai hadművelet!” – hívta fel a figyelmet legújabb Facebook-bejegyzésében Perintfalvi Rita teológus.

Írásában arra reagált, hogy a magyar miniszterelnök Pekingben a Kínai Kommunista Párt „Egy övezet, egy út” fórumán találkozott az orosz diktátorral. Orbán volt az egyetlen EU-s politikus, aki részt vett az eseményen, és el is büszkélkedett azzal, hogy 2009 óta már tizenháromszor találkoztak Vlagyimir Putyinnal.

„(…) Hát majd a cár atyuska megsegít Viktor! Október 23-án mit fogsz mondani Veszprémben? Ha már annyira gyáva vagy, hogy Budapesten maradásod sincsen? Azt mondod majd, hogy 1956-ban is »katonai hadműveletet« folytattak az oroszok s nem hadüzenet nélküli háborúval fojtották vérbe a magyar szabadságot? (…)”

– írta a teológus.

Perintfalvi Rita bejegyzését alább közöljük:

„🥶🥶🥶 Orbán Viktor szerint nem háború, nem népirtás, nem a civil lakosság bombázása és nem ártatlan ukrán gyermekek elhurcolása folyik Ukrajnában több mint másfél éve,

hanem »katonai hadművelet!«

Ezt ma mondta Orbán Putyinnak Pekingben, ahova egyetlen európai politikusként ment el.

Már az is szégyen, hogy a magyar miniszterelnök találkozik Putyinnal, akinek hadserege lerohant egy szuverén országot. És

annyira alávalóan képmutató,

hogy az izraeli háború kapcsán képes a béke és a palesztin civilek megkímélésének fontosságáról papolni, miközben másfél éve mészárolja az ukrajnai civileket.

És az egyetlen európai csicskája Orbán, a nagy »békeharcos«, aki saját honfitársai ellen folytatja gyűlöletháborúját 13 éve, meg arról panaszkodik neki, hogy a nyugati szankciók miatt van sz*rban Magyarország.

Hát majd a cár atyuska megsegít Viktor!

Október 23-án mit fogsz mondani Veszprémben?

Ha már annyira gyáva vagy, hogy Budapesten maradásod sincsen?

Azt mondod majd, hogy 1956-ban is »katonai hadműveletet« folytattak az oroszok

s nem hadüzenet nélküli háborúval fojtották vérbe a magyar szabadságot?

Vagy azt is elmondod majd, ami ellen alávaló módon nem tiltakoztál, hogy a magyar forradalmat »n*cik« vívták, ahogy az orosz tankönyvekben mostantól szerepel?

Minden hazaáruló számon lesz egyszer kérve,

elsőként azok, akik szégyent hozva a magyar nemzetre nem bírnak kijönni egy népirtó, tömeggyilkos s*ggéből!🥶🥶🥶”

(Perintfalvi Rita/Facebook)

Valódi Hírek