Fotóval: Frappáns meglepit kapott egy kormánykritikus aktivistától Tiborcz István – ennek azonban nem fog örülni

Azt szeretné, hogy végre Orbán veje is „a saját lábára tudjon állni”.

Műlábat vitt Tiborcz István elitklubjához Keresztény Zoltán aktivista, hogy Orbán Viktor vejének családtagjai „végre saját lábukra tudjanak állni” – közölte Facebook-oldalán a kormánykritikus performanszairól ismert aktivista.

Mint megírtuk, a közelmúltban nyitotta meg kapuit az „angolszász privát klubok hagyományait idézőBotaniq Klub a Svábhegyen. Az új épületet pedig a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a cége, a BDPST Group működteti. Az épület nem megközelíthető az átlagember számára, azt csak kívülről lehet megcsodálni, ugyanis egy privátklubról van szó, amelynek tagjait egy titkos bizottság delegálja.

Az aktivista többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy Tiborcz klubja első ránézésre még úgy is néz ki, mintha valóban „klasszikus polgári értékek” mentén megkeresett pénzből épült volna, de természetesen ez nem igaz, ezért is vittek oda egy antik műlábat – a klasszikus polgári időkből –, mégpedig azért, mert – jelezte az aktivista – „talán ennek segítségével a miniszterelnök elvtárs családja úgy érzi majd, hogy végre tényleg a saját lábára tud állni és nem fosztogatják tovább a magyar embereknek járó közpénzeket és EU-s forrásokat”.

Keresztény Zoltán bejegyzését alább közöljük:

„Műlábat vittünk az Orbán családnak,

hogy végre a saját lábukra tudjanak állni és ne nyúljanak a közösbe

Budán jártunk, egy a miniszterelnök elvtárs családjához köthető zártkörű luxusklubnál, amit BOTANIQ néven működtetnek és szerintük a »klasszikus polgári értékeket« képviseli. Egyébként első ránézésre úgy is néz ki, mintha klasszikus polgári értékek szerint megkeresett pénzből épült volna.

De mivel ez csak a látszat, ezért vittünk oda egy antik műlábat – természetesen a klasszikus polgári időkből –, mégpedig azért, mert talán ennek segítségével a miniszterelnök elvtárs családja úgy érzi majd, hogy végre tényleg a saját lábára tud állni

és nem fosztogatják tovább a magyar embereknek járó közpénzeket és EU-s forrásokat.

Mert a zabrálás és a harácsolás sehol a világon nem szerepel a klasszikus polgári szótárban.

Egykor a szovjet hadsereg katonái építették karóráról-karórára vagy éppen most az ukrán fronton, hűtőszekrényről-hűtőszekrényre kis vagyonkájukat, amit aztán haza is vittek. Magyarországon most ugyanezt csinálják az orosz típusú oligarchák, akik Elios-lámpáról Elios-lámpára, luxusvilláról-luxusvillára és luxus jachtról-luxus jachtra gazdagszanak.

A mi pénzünkből.

Pedig most már éppen nekik köszönhetően gazdasági válság is van, nincsen pénz iskolára, kórházra vagy vasútra.

De nekik közben semmi nem elég…

Csak az a kérdés: meddig hagyjuk még?”

(Keresztény Zoltán/Facebook)

Valódi Hírek