Mit művelnek Tiborczék? Orbán Ráhel férje olyat tett, amire 100 éve nem igazán volt példa Magyarországon

Ide nem lehet csak úgy bekukkantani.

A napokban megnyitotta kapuit a Botaniq Budai Klub, amely Svábhegyen az angolszász privát klubok hagyományait idézi a tagok számára.

A BDPST Grouphoz – és így Tiborcz Istvánhoz is – kapcsolódó beruházásról így fogalmazott a cég: a svábhegyi környezet hangulatát tükrözi, a modern elvárásoknak is megfelel, a klasszikus polgári értékrendet és mentalitást testesíti meg.

„Büszkeséggel tölt el, hogy a legmagasabb minőségben és a svábhegyi környezetbe természetesen illeszkedően valósult meg a Botaniq Collection legújabb ékköve, a Botaniq Budai Klub, amely nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy a vendéglátás és a társasági élet egy kimagasló sztenderdjét honosítsa meg Magyarországon, évszázados angolszáz minta alapján”

– idézte a közleményt Peter Knollt, a BDPST Group klaszterigazgatója.

A vendégeket étterem, különböző wellness- és fitneszszolgáltatások, teniszpályák várják.

Májusban Knollt arról számolt be, hogy a megnyitó után első körben 75-100 fős tagsággal számolnak – a tagoknak mellesleg belépési és éves tagdíjat is kell fizetniük, a felvételről pedig egy titkos bizottság szavaz majd.

A tagsággal látogatható exkluzív klubok a XIX. században, valamint a XX. század elején élték virágkorukat az országban – az első hasonló klubot még gróf Széchenyi István alapította szintén angolszász mintára.

(turizmus.com és telex.hu nyomán)

Kapcsolódó cikkek:

Hosszú idő után megszólalt Orbán Ráhel férje: Elképesztő bejelentése van Tiborcz Istvánnak

Méretes fordulat: Elbukott a Tiborcz-titok, Hadházyék kiperelték a 244 milliárdos szerződést

 

Valódi Hírek