Óriási a zűr Mészáros Lőrinc bankjában: A dühös ügyfelek teljesen kiakadtak

Az informatikai rendszerrel van baj.

Pénteken mi is megírtuk, hogy dühös vállalati ügyfelek panaszkodnak az MBH Bank új informatikai rendszerére: vannak, akik nem férnek hozzá a számlájukhoz, mások pedig nem tudnak utalni. Így a dolgozóik sem kapnak fizetést, de az adóhatóságnak sem tudnak fizetni, amit október 12-ig meg kéne tenniük.

A problémát erre a hétre sem sikerült orvosolnia a banknak

derült ki a 24.hu beszámolójából.

Az MBH ugyan azt közölte, hogy már csak egyedi esetek vannak, és azok is csak az ügyfél hibájából fordulhatnak elő, valójában többen teljes káoszról számoltak be számlakezelésnél.

„Hibalistát írnak a panaszokról, amelyre egy új belépési jelszót küld el a központ SMS-ben. Nekem ez volt az ötödik jelszó, de ezzel sem tudtam belépni. Tudjuk melyik az új vállalati oldal, de nem lehet belépni. Senki nem tudja, hogy mitől kellene megjavulnia a rendszernek”

– fogalmazott egyikük.

A portál megkereste a bank kommunikációs osztályát. Ott azt közölték, hogy szomorúan hallják, ha a nekik író cég eddig nem kapott hathatós segítséget (valójában többen írtak) és arra kérték, hogy kapcsolják össze vele az MBH szakembereit.

Májusban mi is megírtuk, hogy miközben a Budapest Bank, MKB Bank és Takarékbank fúziójából létrehozott MBH Bank felállt , már megbízták Várkonyi Andrea cégét, a Whitedog Mediát, hogy szervezze meg az új márka bevezető kampányát. Az MBH egyik felének tulajdonosa Várkonyi Andrea férje, Mészáros Lőrinc, a magyar állam pedig 30%-os tulajdonosa az új gigabanknak.

A pénzintézet nevét valójában nem is a kampánynak köszönhetően ismerték meg a legtöbben nyáron, hanem onnan, hogy ez vette meg Mészárosék új luxusjachtját, a Rose d’Ort.

.

Valódi Hírek