Itt a bejelentés: Elindult az árzuhanás, óriási akciókkal robbantott az egyik legnagyobb áruházlánc

Sokakat érintő döntést hoztak.

Azzal, hogy a SPAR újabb három hónappal meghosszabbítja ÁRSTOP extra promócióját, mintegy 300 termék ára a 2023. szeptember 30-án érvényes árszinten marad – jelentette be az áruházlánc.

A 2021-ben egymilliárd forint feletti árbevételt elérő élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket kormányrendelet kötelezi arra, hogy 2023. december 31-ig húsz termékcsoportban, heti szinten 15 százalékos engedményt nyújtó akciót vezessenek be.

Ugyanakkor a SPAR már korábban kibővítette akciói körét, és számos termék esetében akár 20-40 százalékos kedvezményt is kínált a vásárlóknak. Emellett akciós stratégiájuk részeként a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció kereteiben

2023. május 31-től 300 termék árát rögzítették.

Az áruházlánc a törvényi előírásokon túlmenően, a vásárlók érdekében döntött arról – figyelembe véve a karácsonyi ünnepi bevásárlásokat is –, hogy a rögzített árak október 1-től egészen december 31-ig biztosan maradnak a 2023. szeptember 30-án érvényes árszinten, miután

a vállalat ismét meghosszabbította a SPAR árstop extra promóciót.

Így a SPAR üzleteiben összesen több mint 900, az INTERSPAR üzleteiben pedig több mint 1 000 akciós ajánlattal várják a vásárlókat október 1-től.

Az akció további részleteiről >>ITT<< lehet tájékozódni.

(azuzlet.hu nyomán)

Valódi Hírek