Baleset történt az M1-esen – sávlezárásokra, torlódásra figyelmeztették az autósokat

A karambol mellett több szakaszon munkavégzés zajlik.

Baleset történt az M1-es autópálya 45-ös kilométerszelvényénél, Óbarok térségében. A helyszínelés idejére lezárták az útszakaszt a Győr felé vezető oldalon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel szombaton.

Mint írták,

egy Budapest felé haladó gépkocsi megpördült, átesett a Győr felé vezető oldalra,

és összeütközött egy másik gépkocsival. Az egyik jármű a belső sávban, a másik a leállósávban állt meg. A Győr felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták.

Az Útinform friss tájékoztatása szerint az M1-esen a Budapest felé vezető oldalon Biatorbágy térségében, a 23-as és a 14-es km között munkavégzés zajlik. Az aktuális munkaterület mellett csak a külső sáv járható.

Emellett közölték, hogy a komáromi szakaszon, a 83-as és a 73-as km között új fix terelést építenek ki. A torlódás meghaladta a 5 km-t a délelőtti órákban.

Továbbá az M1-esen Nagyszentjános térségében, a 97-es és a 103-as km között aszfaltozás kezdődött. A főváros felé tartó oldalon dolgoznak, ezért a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalom a belső és a szemközti oldal belső sávján halad. Hegyeshalom felé a külső és a leálló sáv járható – tették hozzá.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek