Megszólalt a tragikus körülmények között meghalt magyar fitneszedző fia: Cáfolta az első híreket (+videó)

Újabb részletek derültek ki.

Megírtuk, hogy egy szikláról lezuhant Jordániában a népszerű magyar fitnesztréner, miután egy fényképet akart készíteni, de megcsúszott. Sajtóhírek szerint Kozma Zsuzsa állítólag felmászott egy sziklára, ahol megpróbált egy szelfit készíteni, de megcsúszott, és lezuhant.

Most az rtl.hu arról írt, hogy Kozma Zsuzsáról tévesen terjedt el a közösségi médiában, hogy szelfizés közben érte a tragédia, ugyanis az elhunyt fia cáfolta ezen értesüléseket az RTL Híradónak. Szerinte édesanyja a tájat fotózta, amikor lezuhant egy szikláról Jordániában. Elmondta, családját, kollégáit és követőit rendkívül megrázta Kozma Zsuzsa halála.

„Egészségesen élt nagyon. Gyógyszerellenes volt, alkoholellenes volt, cigarettaellenes volt.

Az egész világot meg akarta váltani, hogy egészséges legyen mindenki.

104 éves bácsit is tornáztatott, ezért volt Magyarországon ismert, mert mindenkit meg tudott mozgatni. Ő tiszta szívből csinálta az egészet”

– mondta megrendülten Vitos Norbert Elemér.

Kozma Zsuzsa szenvedélye volt a fitnesz, az elmúlt években pedig a túrázást is megkedvelte, ezért is indult Jordániába, ahol a tragédia történt.

„Este ott aludtak a sátorban. Napfelkeltekor meditált, felállt, elindult visszafele és megcsúszott, majd leesett. Elvileg ott páran végignézték. A 20 fős társaságból mondták, hogy ők azt látták, hogy egy sikoly, és hogy zuhan”

– mondta Zsuzsa fia, aki határozottan cáfolta, hogy szelfizés közben zuhant volna le édesanyja.

„Tájat fotózott. Ebből a tájfotózásból szelfizés lett, mert ugye ezt sokkal jobban fel lehet kapni a médiának”

– mondta.

Az 53 éves Zsuzsa 20 métert zuhant a sziklás terepen. A hatóságok értesítették egyik testvérét a történtekről, azonban fiai nem értik, hogy ők miért csak órákkal később, este tudták meg, mi történt pontosan. Mint mondták, egyelőre csak teszik a dolgukat, intézik a hazaszállítást. Elmondták, a történtek annyira megviselték a családot, hogy egyelőre próbálják feldolgozni a történteket.

Videó:

Valódi Hírek