Tragikus körülmények között, szelfikészítés közben meghalt az ismert magyar fitnesztréner

Nyugodjon békében!

Egy szikláról zuhant a mélybe Jordániában a népszerű magyar fitnesztréner, miután egy fényképet akart készíteni, de megcsúszott – értesült a naphíre.hu.

Kozma Zsuzsi Fittmóka néven építette a karrierjét évek óta, rendszeresen tartott tornákat óvodáskorú gyermekeknek és időseknek egyaránt. Hitt abban, hogy az egészségünket mozgással és tudatos táplálkozással akár 100 évig is megőrizhetjük. A portál információi szerint Kozma Zsuzsi hétfőn az életét vesztette, miközben egy szelfit akart készíteni, egy sziklán megcsúszott, és a mélybe zuhant.

A kisvárdai születésű, de évek óta Budapesten élő Zsuzsi halálhírét egy közeli ismerőse erősítette meg a közösségi oldalán. Bejegyzése alá sorra érkeznek a részvétnyilvánítások, többen megdöbbenésüknek adtak hangot a tragikus hír miatt. Kozma Zsuzsi haláláról a közeli ismerőse osztott meg részleteket.

Az információk szerint Zsuzsa Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, azonban egyedül maradt, biztosítás nélkül. A portál úgy tudja, a nő állítólag felmászott egy sziklára, ahol lótuszülésben készített egy képet, majd amikor felállt, megcsúszott, és lezuhant.

(László Glonczi/Facebook)

Valódi Hírek