Varga Judit hosszú csend után végre megszólalt: Máris kikelt magából (+fotó)

Kispadból is osztja az észt.

A volt igazságügyi miniszter a hétfői parlamenti ülésen – amelyet Orbán Viktor nyitott meg – személyesen tette tiszteletét, ám nem a megszokott helyen, hanem „kispadból” szemlélte az eseményeket. Mutatjuk:

Varga egyébként hozta a formáját, gyorsan posztolt is, hogy hergelje a magyarokat Brüsszel ellen. Az írást változtatás nélkül tesszük közzé:

„Brüsszelben azt követelik tőlünk, hogy építsük le az energiatámogatási rendszerünket, töröljük el a több mint félmilló magyar családot védő kamatstopot, továbbá, hogy migránsokat engedjünk be és hozzunk létre migránsgettókat.

Ezért Brüsszel nem a magyar kormánnyal, hanem a magyar emberekkel áll szemben,

mert a rezsivédelem nélkül veszélybe kerülne a családok megélhetése, határvédelem nélkül pedig a fizikai biztonsága.

Arról ma is megbizonyosodhattunk a Parlamentben, hogy az ellenzék ebben a küzdelemben nem a magyar emberek, hanem azon nyugati donorok oldalán áll, akiktől a dolláradományokat kapja.

Azonban mi elég stabil lábakon állunk ahhoz, hogy letörjük az inflációt, biztosítsuk határainkat, megvédjük a fizetéseket és a munkahelyeket, sőt jövőre jelentős növekedést érjünk el.”

Varga önként mondott le az Igazságügyi Minisztérium vezetéséről, mert ő fogja vezetni 2024-ben a Fidesz EP-listáját. Az új igazságügyi miniszter Tuzson Bence lett.

Valódi Hírek