Botrányos videó: Biciklivel menekült az olimpiai bajnok gödi polgármester, nem válaszolt a neki kínos kérdéseket szegező újságírónak

Meg se mert mukkani.

Eleinte mosolygott kicsit, de nem szólt egy szót se a Mérce újságírójának kérdéseire Kammerer Zoltán gödi polgármester. Valószínűleg kínosnak érezte a szituációt, majd végül fogta magát felpattant a kerékpárra és komótosan eltekert.

A burleszkbe illő jelenet:

A lap munkatársa egyébként a gödi Samsung-gyárról készített riportot. Arra lett volna kíváncsi, hogy mi Kammerer álláspontja arról, hogy a Mészáros Lőrinc nevén lévő Mészáros és Mészáros Zrt. természetvédelmi területen végzett munkálatokat, amelynek során alig maradt védett növény a területen.

A Mérce szerint a cég a gödi akkumulátorgyár víziközmű rendszerének építési munkálatai során

több száz védett homoki kikericset semmisített meg.

A hatóságok és a Duna-Ipoly Nemzeti Park kijelölte az átültetendő növényeket, a cég mégsem végezte el kielégítően az előkészületeket.

A Fidesz támogatásával polgármesternek választott Kammerer pedig nem először menekül a kínzó kérdések elől, májusban felállt és otthagyta az ATV stábját, amiért az akkumulátorgyárhoz való hozzáállásáról faggatták.

Valódi Hírek