Hátborzongató gondolatai voltak az esztergomi robbantónak – döbbenetes dolgokról írt a közösségi oldalán

Mérhetetlen haragot táplált a hatóságok ellen.

Megírtuk, hogy szerda este robbanás történt Esztergomban egy családi háznál. Az információk szerint egy zavarodott férfi váltotta be fenyegetéseit – a történtek során ő és

a hatóság egyik embere életét vesztette.

Szomszédai szerint az elkövető fura figura volt, összeesküvés-elméletekkel traktálta ismerőseit, így az emberek nem közeledtek felé.

A Blikk friss értesülései szerint a férfi több megnyilvánulása is zavarodottságról árulkodott. Kömrői házát „túlélőhelyként” dobta piacra – a leírásban a nagyvárosok élhetetlenségéről, utcai bandák uralmáról, harcokról és fegyvertelen lakosságról fejtette ki gondolatait.

„Az állami terror miatt a saját lakásodat nem hagyhatod majd el anélkül, hogy ki ne tennéd magad az embertelen retorzióknak, mint ahogy azt az elmúlt két évben már bevezető szinten megtapasztalhattad”

– fogalmazott.

Egy évvel korábban egy hátborzongató bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. A férfi egy végrehajtó elleni külföldi merényletről osztott meg egy cikket, majd azt kommentelte:

„Mintha csak rólam írták volna! Nekem ugyan csak a kocsimat akarja elrabolni úgy, hogy semmiféle adósságom nincsen és hiába bizonyítom ezt be, bevédik a rendszert és csalnak, hazudnak, erődemonstrálnak!”

Hozzátette: már fenyegetőzött többek között a hatóság embereinek és a végrehajtóknak az életük kioltásával.

„A baj az, hogy a legtöbb megnyomorított azt hiszi, még van veszteni valója! Gondolod, hogy én börtönbe mennék? Ha rám küldik a kommandót, akik tökig golyóállóban, meg géppisztollyal rám jönnek vagy tízen-húszan, én együttműködő leszek? Azokból is

annyit viszek magammal, amennyit csak tudok!”

– írta.

Áldozata egy kétgyermekes családapa, akit egy emberként gyászol az ország. Társai az egyik legbátrabb rendőrként írják le, aki többek között szakmai rutinja és kiképzettsége miatt került az első sorba, amikor a TEK műveleti egysége behatolt a robbantóhoz.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Kapcsolódó cikk:

https://nyugatifeny.hu/2023/09/21/fotokkal-megdobbento-kepsorok-keszultek-az-esztergomi-robbanas-helyszinen 

Valódi Hírek